Ayrıca, emeklilere yönelik yapılan haksızlıkların düzeltilmesi gerektiğini de belirtti.

Destici, partisinin genel merkezinde gerçekleştirdiği basın toplantısında, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Futbol Milli Takımı'na duyduğu gururu ifade ederek teşekkürlerini sundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sokak hayvanları problemi ile ilgili TBMM'de yaptığı açıklamaya da değinen Destici, ülkede kuduz vakalarında görülen artışa dikkat çekti ve gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) tarafından açıklanan 2024 hububat alım fiyatlarının yıllık enflasyon dikkate alınarak revize edilmesi gerektiğini dile getirdi.

Konuşmasında uluslararası ilişkilere de değinen Destici, Gazze'de ateşkesin sağlanması gerektiğini ve bu süreçte tarafların anlaşmaya uyması gerektiğini belirtti.

Son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yaptığı iade-i ziyaret konusuna da değinen Destici, siyasi partiler arasındaki medeni ilişkilerin devam etmesi gerektiğini ve bu doğrultuda çaba gösterdiklerini belirtti.

Toplantı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Destici, kamuoyunda yer alan fotoğrafların samimi olduğunu ve herkesin hukuka güvenmesi gerektiğini vurguladı.