1308 Osmaneli Belediyespor U18, Marmara Bölge Finali'nde Eskişehirspor ile karşılaştı. 1308 Türkiye'de son 22 takım arasında şampiyonun gireceği maça iyi başlayan Osmaneli Belediyespor, müsabakanın son dakikalarına 1-0'lık üstünlükle girdi. Mücadelenin son dakikalarında 1 kişi eksik oynayan 1308 Osmaneli Belediyespor karşısında Eskişehirspor bir gol bularak durumu 1-1'e getirdi ve maç uzatmalara gitti. Uzatma periyodunun ilk yarısında gol yemezken, Eskişehirspor ikinci periyodun son dakikalarında bir gol daha buldu ve durumu 2-1 yaptı. 1308 Osmaneli Belediyesporlu futbolcu, golün ofsayt olduğunu iddia ederek uzun süre itiraz etti. Bu itirazların ardından kırmızı kartlar havada uçuşurken, 1308 Osmaneli Belediyespor 7 kişi sahada kaldı.

Osmaneli Belediye Başkanı ve 1308 Osmaneli Belediyespor'un onursal başkanı Münür Şahin, hakemler tarafından katledilen geç kalanların yanında durup izlemeyeceğini söyleyerek takımı sahadan çekti. Başkan Münür Şahin, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Kocaeli ve Balıkesir şampiyonluklarını yenerek finale çıkan ve finalde Eskişehirspor'a karşı mükemmel bir oyun çıkararak liderliği ele geçiren takımımız, hakemlerin katledilmesinin ardından maalesef Türkiye'de son 22 takım arasına girme şansını kaybetti. Bugün hak ettikleri galibiyetleri hakemler tarafından engellenen tüm futbolcularımıza başarılı oyunlarından ve ilçemize yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür ederiz. Tekrar teknik ekibimize, yöneticilerimize ve tüm ekibe teşekkür ediyoruz. Bize göre Türkiye'nin en büyük illerinin takımlarına karşı çok başarılı maçlar oynayan sporcularımız bugünkü maçı kazandı. Katliam yapan hakemleri kınıyor, vicdanlarıyla baş başa bırakıyoruz.

Eskişehir, her zaman değer verdiğimiz yılların çınar ve seçkin kulübüdür. Ekonomik olarak çok kötü günler geçirseler de gönül bağı olan kulübümüzdür. Birkaç oyuncusunun bugünkü oyunda yaptıkları, ilişkilerimizi mahvetmiyor. Bugün bizimle birlikte birçok Eskişehir öğretmeni ve yöneticisi hakem yönetimine tepki gösterdi. Bugünkü maç ve tur bizim hakkımızdı ama yine de camia olarak çok üzgün olsak da Eskişehirspor'u eski başarılı günlerinde görmek istiyoruz. Çünkü Eskişehirspor'un geçmiş başarılarıyla bölgemizin takımı olarak hak ettiği yerde olması gerekiyor" dedi.