Eskişehir’de Karabuğday Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi Eskişehir’de Karabuğday Bilgilendirme Toplantısı Düzenlendi

Ekonomi dünyasının merakla beklediği Ekonomi Zirvesi için geri sayım başladı. ERİAD, RUMELİSİAD ve BULTİŞ'in iş birliğiyle gerçekleştirilecek olan zirve, Avrupa başta olmak üzere tüm dünyanın dikkatini Belgrad'a çekecek. Uzun aylardır titizlikle hazırlıkları devam eden zirvede, ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna liderliğindeki 24 kişilik bir heyet, ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil edecek.

2012 yılından bu yana düzenlenen ve birçok Balkan ülkesinin devlet bakanlarını ve üst düzey temsilcilerini bir araya getiren zirve hakkında açıklamalarda bulunan ERİAD Başkanı Rüştü Şentuna, şunları dile getirdi:

“RUMELİSİAD ve BULTİŞ ile uzun süredir bu önemli zirveye hazırlanıyoruz. 16 Mayıs Perşembe günü başlayacak olan zirvede, ülkemizi ve Eskişehir’i en iyi şekilde temsil etmek için çalışacağız. Sosyal ve kültürel ilişkilerin güçlenmesi ve Eskişehir'in sanayi ve ticaretinin desteklenmesi adına bu organizasyonun büyük önem taşıdığına inanıyoruz. Yatırım ve iş birlikleri konusunda önemli katkılar sunacağımıza inancımız tam. Bu değerli zirvenin, tüm paydaşlarımıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.”