Gazeteci Buket Aydın şu ifadeleri kullandı;

"Neydi efendim? Galatasaray'la Recep Tayyip Erdoğan aynı anda kazanamazmış. Yahu astrologlar bittiniz. Vallahi rezil oldunuz. Astroloji inancımı çökerttiniz. Ben ki her astrolog bulduğumda yakasına yapışırım. Sizin yüzünüzden soğudum. Kardeşim size harita bakın diyorlar değil mi? Size uydurun muydurun demiyorlar. 

Değişim olacak. Değişim olacak deyip durdunuz. Aranızda arkadaşlarım var. Tek tek isim verir, rezil ederim de, arkadaşlığımıza nazaran edebimden susuyorum. Kendinizi bir daha böyle rezil etmeyin. İşinize gücünüze bakın siz ya. İşinize gücünüze bakın. 

Bu arada bilenler olmuş olabilir. Ben bir isim vereceğim. Hiç de kendisiyle bir tanışıklığım yoktur. Hiçbir alışverişimin olduğu bir insan değil. Telefonumda numarası dahi yok. Sevgili Nuray Sayar'ı seni tebrik ediyorum. Armağan Çağlayan'ın programına çıkmıştı. Açın izleyin. Armağan Çağlayan Nuray Sayar diye bakın. Orada Armağan Çağlayan. Sizce diyor seçimler ne olacak? Bak tek cümle Mevcut hükümet mevcut şekilde devam edecek diyor. Armağan Çağlayan da şaşırıyor. Bunu da şaşırması normal çünkü bütün astrologlar değişim derken nasıl yani diyor. Mevcut kişi devam edecek diyor. Sayın Cumhurbaşkanı görevine devam edecek. Yine o kazanacak. Ve bu da memleket için hayırlısı olacak diyor. Susuyor. Böyle bir dakika bile sürmeyen otuz kırk saniyelik bir sohbet. Sizi tebrik ediyorum. İlgi çekeceğim diye değişim değişim diye bağırmadığınız için tebrik ediyorum.”