CHP Eskişehir Milletvekili İbrahim Arslan korkuttu. 59 yaşındaki milletvekilinin kanındaki değerlerinde anormallik yaşanması nedeniyle kontrol amaçlı anjiyo oldu. Yürekleri ağızlara getiren İbrahim Arslan'ın anjiyo testi sonuçlarının temiz çıktığı öğrenildi.

Eskişehir’e gelen genç kız: "1 buçuk saat halk otobüsü bekledik" Eskişehir’e gelen genç kız: "1 buçuk saat halk otobüsü bekledik"

İbrahim Arslan, "Sevgili hemşehrilerim, önceki haftalarda yaşadığım sağlık sorunlarımla ilgili olarak gerçekleştirilen tetkik ve araştırmalar sonucunda yapılan anjiyo başarılı geçmiştir. Sağlık durumum gayet iyi. Sürecin ilk anından itibaren yakın ilgi ve hassasiyet gösteren kıymetli doktorlarımıza ve arayıp soran tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimle…" açıklamasını yaptı.

TBMM 28. dönem CHP Eskişehir milletvekilidir. Evli iki oğlu ve bir torunu vardır. İbrahim Arslan ayrıca 2019-2023 yıllarında ise Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği görevine seçilmiş ve 2019-2022 yılları arasında Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekilliği yapmıştır.