Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan ve 10 şehirde büyük yıkıma neden olan depremler nedeniyle 35 binin üstünde vatandaşımız hayatını kaybetti, binlercesi de yaralandı. Eskişehir İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı da depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlar için Mevlit-i Şerif programı düzenledi. Programa, İYİ Parti İl Başkanı Emine Edizgil, Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal, ilçe yönetimi, İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Çam ve yönetimi, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Türkmen ve yönetimi, Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Ayten Dursun ve yönetimi, il yönetim kurulu üyeleri partililer ve çok sayıda Eskişehirli katıldı. 

İl Başkanı Emine Edizgil, “Depremde hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Zor iklim şartlarında yaşanan bu büyük afeti en az kayıpla atlatmamız için Allah milletimizin yardımcısı olsun. Hem İYİ Partili dava arkadaşlarımın hem de Eskişehirli vatandaşlarımız yardım konusunda elinden geleni yapıyor” dedi.  

Depremde hayatlarını kaybedenlere Allah’tan rahmet dileyen İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Nusret Kabasakal, yaralılara da acil şifalar diledi. Deprem felaketi sonrası İYİ Parti olarak yardım konusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmak için çabaladıklarını belirten Kabasakal, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Eskişehirlilerin de depremzedelere kucak açtığını, vatandaşın da bu felaketi atlatabilmek için büyük çaba harcadığını söyledi. Kabasakal, depremin yaralarını sarmak, depremzedelerin de acılarını bir azaltabilmek için millet olarak yapılanların çok önemli olduğunu belirtti. 

Mevlit programında depremde hayatlarını kaybedenler dualarla anıldı. Dinleyiciler böyle anlamlı bir program yaptıkları için İYİ Parti Tepebaşı İlçe Başkanlığı’na teşekkürlerini iletti.