MHP lideri Devlet Bahçeli, Muğla’da "14 Mayıs'ta Aziz Milletim Sıra Sende" temalı mitingde konuştu. Millet İttifakı'na ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert sözlerle yüklenen Bahçeli, seçimlere çok az bir süre kala çok önenli açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu'nun siyasi amacının egemenlik çıkarlarından vazgeçmiş bir Türkiye olduğunu belirten Bahçeli, "14 Mayıs'tan sonra Kılıçdaroğlu ve yanındakiler tarihin çöp sepetine atılacaktır" dedi. Bahçeli, CHP'ye verilen her oyun Mehmetçik'e atılmış bir kurşun olduğunu söyledi. 

Bahçeli'nin konuşmasından satır başları:

Bazı ülkelerde demokrasi düşmanları sahne almıştır. Sandık demokrasinin namusudur. Bu namusa musallat olanlar demokrasi düşmanıdır. Yurt içinde ve yurt dışında yaşayan her vatandaşıma çağrımdır. Mutlaka sandığa gidiniz, oyunuzu kullanınız. Ülkenize ve geleceğinize sahip çıkınız. Siz sahip çıkmazsanız aydınlık karanlığımızı karanlığa boğacaklar.

14 Mayıs seçimleri yeni yüzyılın demokratik eşiği, milli ve manevi değerlerin rehberliğiyle geçilmesi gereken kavşağıdır. Sıra aziz milletimdedir. Birlikte çok daha güçlüyüz, güzeliz. Elbette yaparız, hep birlikte başarırız. Allah hepinizden razı olsun.

"CHP, HDP'NİN OYUN UŞAĞINA DÖNMÜŞTÜR"
Kılıçdaroğlu'nun siyasi amacı egemenlik çıkarlarından vazgeçmiş bir Türkiye'dir. Kılıçdaroğlu'nun destekçileri HDP'dir, PKK'dır, YPG'dir, FETÖ'dür. Bugünkü CHP yönetimi HDP'nin oyun uşağına dönmüştür. CHP'ye verilecek her oy Mehmetçiğe atılmış bir kurşundur.

"TÜRKİYE'NİN YÜKSELİŞİNDEN MEMNUN DEĞİLLER"
Hevesi kursağında kalacaktır. Hayalini kurduğu, karanlık bir ülke tablosuna asla ulaşamayacaktır. 14 Mayıs'tan sonra Kılıçdaroğlu ve yanındakiler tarihin çöp sepetine atılacaktır. İHA'larımıza SİHA'larımıza KIZILEMA'ya KAAN'a TCG Anadolu'ya Hürkuş'a havayollarından demiryollarına hazımsız olanlara Türk milleti asla hoş görmez.

Diyorlar ki; 'Savaşa mı gidiyoruz.' Bu milli ve yerli savunma sanayii ürünlerinin niçin gösterildiğini, neden gündemde devamlı tutulduğunu soruyorlar. Çünkü baktıkları yer Kandil'dir, Brüksel'dir, Berlin'dir, Londra'dır, Washington'dur. Türkiye'nin yükselişinden memnun değiller.