Diyarbakır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Ergani’de 7 branşta faaliyet gösteren 550 öğrenciye malzeme verildi.

Ergani Spor Okulları Projesi kapsamında, futbol, basketbol, hentbol, badminton, voleybol, futsal ve masa tenisi branşlarında malzeme dağıtımı töreni gerçekleştirildi. Ergani İlçe Stadında gerçekleşen malzeme dağıtım törenine Ergani Kaymakamı Mesut Çoban ve ilçe yetkilileri katıldığı. Ergani Gençlik Hizmetleri ve Spor İlce Müdürü Kenan Taş, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Ergani Spor Okulları Projesi kapsamında 550 öğrenciye malzeme dağıttıklarını söyledi.

Taş, “Kurumumuz tarafından yürütülen bu proje ile 7 branşta faaliyet gösteren öğrencilerimize malzemelerini dağıttık. Ocak ayında başlayan ve 10 ay sürecek projemize Ergani Kaymakamımız Mesut Çoban’ın büyük katkısı oldu. Her zaman yanımızda yer aldı ve bizlere destek sundu. Malzeme dağıtım töreninde de bizler oldu. Öğrencilerimizle yakından ilgilenerek, sporun önemine değendi. Bu nedenle Kaymakamımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Malzeme dağıtım töreninde yer alan Ergani Kaymakamı Mesut Çoban, öğrencilerle yakından ilgilenerek, badminton oynadı.