Amerika Güney Karolayna Darlington'daki Lamar lisesinde İngilizce öğretmeni olarak görev yapan bekar anne 22 yaşındaki Anna Patton, 16 yaşındaki öğrencisiyle cinsel ilişkiye girmek, cinsel ilişki için çıplak fotoğraflarını göndermek ve öğrencisine oral yapmakla suçlanıyor.

2019 baharında Francis Marion Üniversitesi'nden mezun olduktan sonra görev yapmaya başlayan Patton, 3 aydan fazla sürdüğü belirlenen ilişkisi sırasında 16 yaşındaki öğrencisiyle defalarca cinsel ilişkiye girdiğini kabul etti. Sosyal medya hesapları aracılığıyla öğrencisine çıplak fotoğraflarını gönderdiğini de kabul eden Patton'ın daha önce Güney Carolina Öğretim Üyesi FMU Honors'un başkan yardımcısı olduğu belirtildi.

Her iki tarafın gerçekleştirilen soruşturmalarının ardından öğretmen ve öğrenci arasında cinsel ilişki yaşandığı da öğrenildi. Konuyla ilgili Darlington emniyetinden yapılan açıklamada 1 Ekim 2019 ve 11 Ocak 2020 tarihleri arasında öğretmen tarafından öğrenciye müstehcen fotoğraflar gönderildiği ve yine bu tarihler arasında ikilinin cinsel ilişkiye girdikleri söylendi.

Ayrıca öğretmen tarafından 16 yaşındaki öğrenciye cinsel ilişki taleplerinin yazılı mesaj yoluyla gönderildiği belirtildi.