Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından geçen hafta yapılan açıklamada faizi sabit tutma kararı alındı. TCMB açıklamasında, "Kalıcı fiyat istikrarı ve yüzde 5 hedefine varıncaya kadar, para politikası faizi ile gerçekleşen/beklenen enflasyon arasındaki denge, güçlü dezenflasyonist etkiyi koruyacak şekilde kararlılıkla sürdürülecektir." dedi. Merkez Bankası bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını (politika faizi) yüzde 17'de sabit bıraktı. Kararın ardından 6.9 civarı fiyat belirlemeye başlayan dolar/TL fiyatları T.C. Merkez Bankası'nında sabit faiz kararı ile daha da zayıfladı.Dolar yeni güne 6.9 seviyelerinde fiyat belirleyerek başladı. Doların hareketlenmesi aynı zamanda dolar birikimi olanların da merak ettiği bir konu. Dolara yatırım yapanlar ise dolar yükselir mi araştırmalarına odaklanmış durumda.Peki22 Şubat 2021 Pazartesi bugün dolar kaç TL, 1 USD kaç TL oldu, dolara yatırım yapılır mı, işte son dakika 22 Şubat 2021 Pazartesi döviz fiyatları!

BUGÜN DOLAR/TL FİYATLARI NE KADAR?

Merkez Bankası'nın likidite çalışmaları, ABD'deki işsizlik oranı, ABD Başkanı Joe Biden'ın görevi devralması, koronavirüs teşvikleri, Fed'in sabit faiz kararı derken üstüne aşı haberi ile dolar sürekli hareketli günler geçirmeye devam ediyor. Koronavirüs salgınının ardından sürekli hareketlenen dolar fiyatları ne olacak merak ediliyor.. Sonuçta doların kaç TL olduğu herkesin ekonomik durumunu yakından ilgilendiriyor. İşte 22 Şubat 2021 Pazartesi günü dolar kaç TL sorusunun cevabı ve dolar ile döviz piyasalarını etkileyen gelişmelerden detaylar...

Doların geçen haftaki hareketliliği vatandaşları merakta bıraktı. Dolar önceki kapanışını 6,9612 liradan yaptı. Dolarda bugün yüzde -0.19 hareketlilik oldu.

DOLAR SATIŞ FİYATI:6,9682 TL

DOLAR ALIŞ FİYATI: 6,9542 TL

BUGÜN EURO VE STERLIN FİYATLARI NE KADAR OLDU?

Euro önceki kapanışını 8,4431 liradan kapattı. Euro da bugün yüzde -0.13 hareketlilik oldu. Euro ve Sterlin fiyatları koronavirüs teşvik kaynakları, ABD seçimleri gibi küresel piyasalarda yaşanan ekonomik durumlardan etkilenerek güncellenmeye devam ediyor. 22 Şubat 2021 Pazartesi euro kaç lira?

EURO SATIŞ FİYATI: 8,4525 TL

EURO ALIŞ FİYATI: 8,4338 TL

İngiliz Sterlini önceki kapanışını 9,7689 liradan kapattı. İngiliz Sterlinin de bugün yüzde 0.01 hareketlilik oldu. Peki 22 Şubat 2021 Pazartesi kaç lira?

STERLIN SATIŞ FİYATI: 9,7845 TL

STERLIN ALIŞ FİYATI: 9,7534 TL