Milli Emlak Müdürlüğü, Odunpazarı ve Tepebaşı'nda çeşitli mahallelerde bulunan 121 kamu konutunu mart ayında satışa çıkardığını ve ihalelerin nisan ayı içinde yapılacağını duyurmuştu. 
Koronavirüsü nedeniyle ertelenen ihaleler için yeni takvim belirlendi. İhaleler 6 ve 14 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek 

Akarbaşı,, Kırmızıtoprak, Hoşnudiye... 
Buna göre, Akarbaşı, Karapınar, Kırmızıtoprak, Kurtuluş, Hoşnudiye, Yeni mahallelerinde bulunan toplam 121 adet konut temmuz ayı başında ayrı ayrı ihaleler ile satışa sunulacak. 

87 ve 127 metrekare arasında
Konutların büyüklükleri 87 metrekare ile 127 metrekare arasında değişirken, ilk ihalenin 6 Temmuz tarihinde gerçekleşeceği belirtildi. İlanda belirtilen bilgilere göre, konutların tahmini  satış bedelleri 145 bin lira ile 305 bin lira arasında değişiyor.

Komisyon huzurunda açık teklifle 
İhalelerin, ilan edilen tarihlerde Milli Emlak Müdürlüğünce Arifiye Mahallesi Kıbrıs Şehitleri Caddesi No: 29 adresinde oluşturulacak komisyon huzurunda;  2886 sayılı Kanunun 45.maddesi uyarınca açık teklif usulü ile ayrı ayrı satış ihalesi şeklinde yapılacağı belirtildi