EMİN ÇAPA VE ÖZLEM GÜRSES HALK TV'DEN AYRILDI!

Halk TV'nin reyting sıralamasında ön sıralarda yer alan ekran yüzleri Özlem Gürses ve Emin Çapa kanaldan ayrıldılar. Çapa ve Gürses, Halk TV'nin patronu Cafer Mahiroğlu'nun, kanal dışında başka bir mecrada görünmemeleri koşulunu reddederek ayrılma kararı verdiler.

Halk TV'den yapılan yazılı açıklamada, kanalın reyting sıralamasında önemli bir ağırlığı bulunan iki ismin ayrılık kararı için şu ifadeler kullanıldı:

"Bazı internet sitelerinde Özlem Gürses ve Emin Çağa ile Halk TV arasında yapılan görüşmelere ilişkin çıkan haberler üzerine izleyicilerimize saygı gereği açıklama yapma ihtiyacı hissettik. Halk TV, kurumsallaşma yolunda bir adım daha atarken, uluslararası yayın standartlarının da gereği olarak, tüm ekran yüzlerinden kişisel YouTube kanallarında yaptıkları paralel yayınlara son vermelerini istedi.

Özlem Gürses ile Emin Çapa bu teklifi ve önerilen diğer ara formülleri de kabul etmeyince, ne yazık ki yollar ayrıldı. Kendilerine bugüne kadarki emek ve katkıları için teşekkür ediyoruz. Saygılarımızla"