AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay’ın ilçe gezilerinde bir sonraki durağı Çifteler oldu. Ziyaretinde kendisine İl yönetiminden Dış İlçeler Koordinatörü Ahmet Akpınar, İlçe Koodinatörü Metin Tunaboy eşlik etti.
Prof. Dr. Günay öncelikle Çifteler Kaymakamı M. Uğur Arslan’ ziyaret etti. Ziyarette ilçedeki son gelişmeler değerlendirildi. Prof. Dr. Günay, “Kaymakamımız covid vakalarında özellikle bayram döneminde artış olduğunu, ancak vakalrın azaldığını söyledi. Vatandaşlarımızın tedbirli davranmasını rica ediyoruz.”

İLÇE KURUM MÜDÜRLERİ İLE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI DÜZENLENDİ
Prof. Dr. Günay, İlçe Kurum Müdürleri ile değerlendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Çifteler Kaymakamı M.Uğur Arslan başta olmak üzere Belediye Başkanı Kadir Bıyık, İlçe Emniyet Müdürü Yavuz Mutlu, İlçe Jandarma Komutan V. Hakan Hantal, İlçe Tapu Müdürü Taner Ülker, İlçe Müftüsü Cihan Eker, İlçe Tarım Müdür V. Asuman  Cansu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Çelik, İlçe Toplum Sağlığı Merkezi Başkan V. Başhekim Kemal Balibaşcı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mücahit Rıza Tek, toplantıya katılarak ilçede devam eden projeler ve talepler hakkında bilgi verdiler. Günay “İlçe kurum müdürleri ile çok verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Bazı konularda destek rica ettiler. Zaten görevimiz, ilgili Bakanlıklarımız ile temasa geçeceğiz. Çalışmaları ve emeklerinizden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

BELEDİYE BAŞKANI ZİYARETİ VE VATANDAŞLARLA SOHBET
Günay daha sonra eşlik eden heyet ile Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık’ı ziyaret etti. Ziyarette ilçede devam eden yatırımlar ve planlanan projeler değerlendirildi. Prof. Günay. “Belediye Başkanımız ile ilçemizin önünü açacak projeleri değerlendirdik, atılması gereken adımları planladık. Şimdiye kadar olduğu gibi Başkanımızla yakın çalışmaya devam edeceğiz, her zaman yanındayız.” Prof. Günay ziyaret sonrası Kaymakamı M. Uğur Arslan ve Belediye Başkanı Kadir Bıyık ile vatandaşlarla sohbet etti. Günay “Hemşerilerimiz sıcak bir havada çaylarını yudumlarken sohbet ettik, düşüncelerini ve önerilerini dinledik. İlçemizdeki çalışmalardan memnunlar sadece genel ekonomi ile bazı sorunları dile getirdiler.”

ÇİFTELER TOKİ KONUTLARINA YERİNDE İNCELEME
Çifteler Kaymakamı M.Uğur Arslan ve Belediye Başkanı Kadir Bıyık, Dış İlçeler Koordinatörü Ahmet Akpınar, İlçe Koordinatörü Metin Tunaboy, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Yeşil ve Kadın Kolları İlçe Başkanı Serpil Can ile birlikte inşaat çalışmaları devam eden TOKİ Sosyal Konut Projesini yerinde ziyaret etti. Günay “Yapımı devam eden TOKİ Sosyal Konutları hakkında bilgileri firma yetkilisi tarafından aldık. Çok hızlı bir şekilde ilerliyor. Toplamda 205 konut yapılacak. Firmanın hedefi 2023 başında işi bitirmek ve teslim etmek. Bu zorlu koşullarda aksatmadan inşaatı devam ettiren Koltek Müşavirlik A.Ş. ve Gültaş Yapı Taahüt Ticaret Limited Şirketi’ne ve tüm çalışanlarına gönülden teşekkür ederim.’’ Şeklinde açıklamada bulundu.

ÇİFTELER TEŞKİLATI İLE SOHBET
Prof. Dr. Günay, İl Başkanı Zihni Çalışkan, Çifteler İlçe Başkanı Mustafa Yeşil, İlçe Kadın Kolları Başkanı Serpil Can, Dış İlçeler Koordinatörü Ahmet Akpınar, ve Çifteler İlçe Koordinatörü Metin Tunaboyun katılımlarıyla teşkilat ile bir araya geldi. Teşkilat mensuplarının isteklerini tek tek dinledi, saha çalışmaları hakkında bilgi aldı. Günay “Teşkilatımız ile sohbet ettik, saha çalışmalarını değerlendirdik. 2023 için sahadayız, tüm teşkilatımız da sahada. Aslında bizler için değişen bir şey yok, her zaman sahadaydık. Sadece önümüzde hedefimizi gerçekleştireceğimiz bir tarih var.”