Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce Emirdağlılar Vakfı tarafından düzenlenen organizasyonda Emirdağlı hemşehrileri ile bir araya geldi. Organizasyon için Emirdağlılar Vakfı’na teşekkür eden Ayşe Ünlüce 31 Mart’ta gerçekleşecek Yerel Seçimlerde Emirdağlılardan destek istedi. 

Ayşe Ünlüce konuşmasında "Değerli Emirdağlı hemşerilerim, gönül bağı olarak Eskişehirlisiniz biliyorum. Yılmaz Hoca 25 yıldır farklı bir belediyecilik anlayışıyla, Eskişehir'i Türkiye'nin diğer illerinden ayırdı. Kendimi şanslı görüyorum, Yılmaz Hocamın okulunda yetiştim, belediyeciliği, mimariyi, estetiği, şehir dizaynını öğrendim. 

Önümü sağ olsun Yılmaz Hocam açtı. Çok çalışıyoruz, çok geziyoruz. Eskişehir kazansın, yarattığımız bu şehri koruyalım istiyoruz. Siz Emirdağlı hemşehrilerimizden de her zaman olduğu gibi destek bekliyoruz" dedi. 

Ayşe Ünlüce ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını dile getiren Emirdağlılar Vakfı Başkanı Veli Görkem, gerçekleşecek yerel seçimlerde Ayşe Ünlüce’ye başarılar diledi.