Yeniden Refah Partisi Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Emrah Altun şu ifadeleri kullandı;

"31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimlerde Yeniden Refah Partisi olarak tüm seçim bölgelerinde kendi logomuz ve adaylarımızla seçime katılacağımızı genel merkezimde düzenlenen Belediye Başkanları aday tanıtım toplantısında genel başkanımız Fatih Erbakan tarafından kamuoyuna açıklanmıştır.

Geçtiğimiz Cuma günü genel merkezimde gerçekleştirilen belediye başkanları aday tanıtım toplantısında açıklanan 49 belediye başkan adayları arasında teşkilatlarımız, il başkanımız ve genel başkanımızın taktirleri ile Tepebaşı belediye başkan adayı olarak açıklanmanın gururunu yaşıyorum.

Doğduğum günden beri yaşamımı ve ticari hayatımı sürdürdüğüm Tepebaşı İlçemizde bizzat yaşayarak görmüş olduğum eksiklikler, yapılmayan hizmetler ve tutulmayan vaatler beni belediye başkan adayı olmam konusunda teşvik etmiştir.

'Halka Hizmet Hakka Hizmettir' anlayışı ile çıktığımız bu yolda genç, dinamik , heyecan dolu kadrolarımızla Tepebaşı İlçemizi layık olduğu belediyecilik hizmetlerine seçildiğimiz ilk günden itibaren kavuşturacağız.

Ulaşılamayan, halkla arasına duvar örmüş, makam odasından belediye yöneten bir anlayışla değil. Kapıları halka açık, şeffaf, sahada halkla beraber olan, sadece partililere değil her kesime hizmet eden bir belediye başkanı olacağıma tüm Tepebaşı ilçemiz sakinlerine söz veriyorum.

Projelerimiz hazır. Profesyonel kadrolarımız ile yıllardır yürütmüş olduğumuz saha çalışmaları sonrasında her mahallemiz için ayrı ayrı projeler ürettik. Sosyal donatılardan imar sorunlarına kadar bir çok alanda hızla hayata geçireceğimiz projelerimizi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyoruz.

Tepebaşı ilçemiz hak ettiği ve özlediği belediyecilik hizmetlerine 31 Mart günü Yeniden Refah Partimizin zaferi ile kavuşacaktır. Bu zafer kaçınılmazdır. Cumhur ittifakının diğer bileşenleri de bu zafere dahil olmak istiyorlarsa buyursunlar bizi desteklesinler."