MHP ve AK Parti’nin Seyitgazi Belediye Başkan Adayı  Erhan Erden şu ifadeleri kullandı;

“Seçim çalışmalarıma 17 Eylül’de çıktım. Seyitgazi ilçemizde herkese ulaştık. Her yeri dolaştık. Yaptığımız görevlerden dolayı ilçede tanınıyoruz. Cumhur İttifakı olarak Seyitgazi ilçesinde seçimleri kazanacağımıza inanıyoruz.

Seyitgazi’nin nüfus yoğunluğu en büyük mahallesi Kırka mahallesi. Burası için güzel sürprizler hazırlıyoruz. İnşallah çok kısa bir süre bu müjdeleri açıklayacağız. 11 bin 217 seçmenimizin hepsinin gönlüne gireceğiz. Çalışmalarımızdaki ana hedef budur. Seyitgazi bizimle çok farklı bir seviyeye gelecek ve iddialıyız.

İlçemizde şu an 3 aday sahada dolaşıyor. Gelecek Partisi’nin adayı var. Bağımsız bir aday arkadaşımız var. CHP yakında adayını açıklayacak. Biz uzun süredir sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz.  Rakiplerimizin kim olduğuna çok bakmıyoruz. Biz kendi projelerimiz ve vizyonumuz ile iddialıyız.

Seyitgazi halkı ile Seyitgazi Belediyesini barıştıracağız. Ulaşılabilir bir belediye başkanı olmak istiyorum. 7 gün 24 saat boyunca proje üreten, hizmet eden bir başkan olarak faaliyet göstermek istiyorum. Seyitgazi’de bir 5 yıllık duraklama dönemi yaşandı. İnşallah bu süreç 31 Mart akşamı sona erecek. Biz de göreve gelerek önümüzdeki 5 yıla damgamızı vuracağımız hizmetlere imza atacağız.

Seyitgazi yolu da, Kırka yolu da, Seyitgazi’de yaşanan doğalgaz sorunu da, imar sorunları da, altyapı sorunları da bizim dönemimizde çözülmüş olacak.”