Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü üyeleri Ankara'ya giderek Mustafa Kemal Atatürk'ün mezarını ziyaret etti.

Ziyarette Eskişehir Anadolu Rotary Kulübü Başkanı Mehmet Cem Alaybeyoğlu, Eskişehir Rotary Kulübü Başkanı Çağdaş Sermet, Eskişehir Gordion Rotary Kulübü Başkanı Mesut Akavioğlu, Yazılıkaya Rotary Kulübü Başkanı Ceyhan Kükrer, Yunus Emre Rotary Kulübü Başkanı Serkan Kavalcıoğlu ile Eskişehir'den Rotaract ve Interact Kulüp Başkanları ve aileleri yer aldı.

Ziyaret programı dahilinde Atatürk'ün mozolesine çiçek bırakıldı. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.Kulüp üyeleri daha sonra Anıtkabir özel defterinin bulunduğu, Misak-ı Milli Kulesi’ne geçerek ziyareti tamamladılar.

Konu ile ilgili kısa bir bilgi veren Mehmet Cem Alaybeyoğlu, “Rotaryenler 100 yıldan uzun bir süredir toplumsal sorunlara duyarsız kalmıyor. Kendinden önce hizmet felsefesi ile toplumun ihtiyaçlarına yanıt verme gayretindeyiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemizin geleceğini emanet ettiği gençlerimizle birlikte akıl ve bilimi en büyük yol gösterici rehber olarak kabul ediyoruz. Rotaract ve Interactlarımızla birlikte toplumumuzun daha medeni, daha barışçıl, daha adil ve daha bolluk içerisinde olabilmesi için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Gerçekleştirilen program çektirilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.