Sabih Bozok: " Kadın kendi kendini parçaladı"


Eskişehir'de bir hayansever kadını darp ettiği iddiaları ile gündeme gelen 30 yıllık esnaf Sabih Bozok olayı tüm yönleri ile EskişehirHaber.com mikrofonlarına anlattı.

Bozok: "Kadın kendi kendine parçaladı"


Darp edildiğini iddia kadının ile ilgili kendi kendini parçaldı diyen Sabih Bozok :"Kendisini parçaladı. Kadın yere düştükten 7- 8 dakika sonra kendi yüzünü kanattı. Kadına yardım etmek için yanına oturan bayan; "Kızım sen ne yapıyorsun manyak mısın kendi kendini parçalıyorsun bu kadın kendini parçalıyor ve sizi şuçlu çıkarmak bu kadının yanından uzaklaşın" dedi. Bozok: "Yüzünü kanatarak kamuoyunda kadın dövülmüş algısı yarattı" İfadeni kullandı


“Kadın, oğlunun kafa darbesi ile yaralandı”


Olayın yaşanma anını da anlatan Bozok, kadına ve köpeğe şiddet uygulamadığını ifade etti. Bozok, yaşanan hadiseyi şöyle anlattı:“Hanımefendi konuyu tamamen yalan söylüyor. Ellerinde kayıt var. Bana saldırdıkları görüntüyü atmıyorlar. Ben de bir hayvanseverim. Gelin orada bulunanlara, oturanlara sorun. Hayvansever olduğumu onlardan öğrenin. O kadının yapmış olduğu besleme yanlış. Ben uyardığım için kadın bana saldırdı. Arkamdan sarıldı. Oğlundan aldığım yumrukla ben kendimi kurtarmaya çalıştım. Kafa atarken ben çekilince annesine kafayı oğlu attı. Ben kesinlikle kadın ve hayvana saldırmadım. Kesinlikle yalan. Görgü şahitlerim zaten bu konunun peşindeler. Hanımefendiye 'pardon' diyerek elimi uzatmadım" şeklinde konuştu.


Onurumu gurumu rencide etti


Darp edildiğini idda eden kadın ile ilgili şikayette bulunacağını söyleyen Sabih Bozok:"İşyerimi ifşa etti. Gurumu onurumu rencide etti. İşyerime afişe etti. İş yerimde açlışan insanların ekmeği ile oynadı. Gerekli mercilere şikayetlerimizi yapıyoruz. Suç duyurusunda bulunuyoruz. Bize destek veren kardeşlerimize teşekkür ederim" İfadelerini kullandı.


Sabih Bozok: " Böyle besleme yapılmaz"


Olaya dair detayları anlatan Sabih Bozok: "“Bu arkadaşlar yaklaşık 7 ay önce bu köpeklere bakmaya başladılar. Besleme yapılan alanla, köpeklerin bulunduğu alan birbirini tutmuyor. Kulübe benim evimden 50 metre ilerdeyken, kemikler evimin önüne atılıyordu. Bunu söylememe rağmen tepkiyle yaklaştı. Argo cümleler kullandı. Bütün komşularıma aynı şekilde yaklaşıyor. O et ve kemikleri etrafa saçıyordu. Biz toplayıp kulübe önüne koymamıza rağmen tekrardan alıp evlerimizin önüne atıyordu. Bunu defalarca yaptı. En son arkadaşlara dedim ki, ‘Benim çektiğim videoyu silersin’ ama buraya atıldığı zaman bunları yemezler. Burada sinek, böcek ve pislik dolar. Buradaki insanlar mikroba bulaşır. Bunun hesabını kimse veremez dedim.” Şeklinde konuştu.


Sabih Bozok: "Hükümetimize tepki göstermek için bizi kullanıyorlar"


Bizim üzerimizden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan sayın İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya hayvan hakları yasasını, Kadın hakları yasasının bir an önce çıkarılması emellerine ulaşmak istiyorlar. Bizim üzerimizden Cumhurbaşkanımıza, İçişleri bakanımıza mesaj vermek istiyorlar. Devletimize hükümetimiz tepki göstermek için bizi kullanıyorlar" şeklinde konuştu.