Hem estetik hem de ekonomik açıdan seramik ihtiyaçlarına rahatlıkla yanıt verebilen  Gündoğdu Seramik yeni bir mağazasını daha açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Gündoğdu Seramik Showroom mağazasını Cengiz Topel Caddesinde açtı. Seramik Mühendisi Güher Gündoğdu kurucusu olduğu Gündoğdu Seramik, dinamik ve deneyimli personellere sahip. 450 metrekare kapalı alana sahip yeni showroom da bir evin ihtiyacı olan tüm gereksinimler yer alıyor. Kaliteli hizmet, sağlam ilişkileri ve zamanında teslimat firmanın öne çıkan özellikleri olarak gözüküyor. 

Firma yetkilileri açılışa özel indirimlerin bulunduğunu ve merak eden tüm vatandaşların Cengiz Topel Caddesi üzerinde yer alan showroom mağazasını ziyaret edebileceklerini ifade ettiler.

01-96

Açılışta bir konuşma yapan Güher Gündoğdu da açılışa katılan ve bu mutlu günde yanlarında yer alan tüm dostlarına teşekkür etti.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Odunpazarı Belediye Başkanı Kurt da firmanın açılışından dolayı tebrik mektuplarını ilettiler. Bien Seramik Bursa Temsilcisi Hakan Aksoy da açılışta yer aldı.

Gerçekleştirilen açılış töreni gerçekleştirilen kurdele kesiminin ardından sona erdi.

02-78