71 Evler'de iddialara göre, apartmanları dolaşan ve hırsızlık için evlerin kapısını zorlayan iki kadının görüntüleri güvenlik kameralarıa yansıdı...

Eskişehir'e 71 Evler Mahallesi'nde iddialara göre, Morleylak konutlarında iki kadının hırsızlık girişimleri güvenlik kameralarına yansıdı.

İddialara göre, akşam saatlerinde sitenin girişine gelen iki kadın önce bir apartmanın kapısını açmaya çalıştı, ancak başarılı olamadı. Daha sonra başka bir apartmanın kapısına yönelen iki kadının kapıyı nasıl açtıkları güvenlik kameralarına yansıdı.

İki kadının apartmanın içine girerek 3'üncü kata çıktıkları ve bir dairenin zilini çaldıkları, bu sırada gürültüyü duyan bir komşunun sesler üzerine dışarı çıkarak kadınları gördüğü ve ne yaptıklarını sorduğu belirtildi. Kadınların temizlikçi olduklarını, sonra da merdiven temizliğine geldiklerini söyledikleri, ancak komşu vatandaşın "Bizim temizlikçimiz var" demesi üzerine hızla çıkıp gittikleri belirtildi.

Apartman girişlerinin şifresiz açılmasının mümkün olmadığı ifade edilen apartman sakininin uyarısı üzeribne güvenlik kamerası görüntüleri incelenince bu görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde, iki kadın şüphelinin apartman kapısını nasıl açtıkları da görülüyor... Olay sonrasında bölge sakinlerinin tedirgin olduğu ifade ediliyor.