Merhaba sevgili dostlar,

Medeniyetler şehri Mardinli bir aileden babamın memuriyetinden dolayı Hatay/İskenderun da dünyaya geldim. Bundan tam 44 yıl önce henüz 12 yaşındayken bir başka güzel şehre, Eskişehir’e geldik. Memleketimi ve doğduğum şehri inkâr etmiyorum ancak hem gözümü hem gönlümü Eskişehir’de açtım. O gün bugündür de tam bir Eskişehirliyim. Tüm mesaimi bu şehre, bu güzel şehrin koca yürekli insanlarına verdim.

Düşünce dünyamın ilham kaynağı Şehit Lider’im Muhsin YAZICIOĞLU ile de bu şehrin sokaklarında tanıştım. Çocukluğumdan beri de onun ideallerini kendi idealim kabul ettim. Hayata bakışımın şekillendiği bu şehirde Büyük Birlik davasının temel ilkeleri çerçevesinde bir hayat sürdüm, sürmeye de devam ediyorum. Şehit liderimden öğrendiğim, bizim içinde yaşadığımız topluma karşı sorumluluklarımız var. Bu nedenle bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyemedim, hayatım hep bir mücadele içinde geçti. Partimin her kademesinde gururla görev yaptım. Bir dönem il başkanlığı görevini yürüttüğüm Büyük Birlik Partisi’nde şimdi de MKYK Üyesi olarak devam etmekteyim.Partimin verdiği görevlerimi ifa ederken yine aynı sorumluluk gereği Eskişehir’de birçok farklı STK’da görev aldım ve hâlihazırda bazılarındaki görevim devam etmekte.

Hayatım boyunca ilkeli bir duruş sergiledim, rüzgâra göre yön değiştirmedim çok şükür. Siyasete yine aynı yolda aynı inançla Büyük Birlik Partisi’nde ve Genel BaşkanımSayın Mustafa DESTİCİ ile devam etmekteyim. Çünkü tıpkı benim gibi Genel Başkanım da Şehit Liderimin bıraktığı mirasın onurlu bir taşıyıcısıdır. Hem Genel Başkanım hem de bizler bu şehir için çok daha güzel işler yapmaya devam edeceğiz.

Bu köşeden de işte bu ilkeler çerçevesinde şehrimize ve ülkemize olumlu katkılar sunmaya çalışacağım.  Olayları ve durumları değerlendirirken bize öğretilen adalet anlayışından asla taviz vermeden düşüncelerimi sizlerle paylaşacağım. Bu köşeden Eskişehir ve Türkiye gündemine dair farklı bir pencere açmaya çalışacağım. Gündemi değerlendirirken insan odaklı bakış açımızdan milim sapma olmayacak. Şahısları değil düşünce ve tavırları eleştireceğim. Ülkemizin birlik ve beraberliği için çaba sarf ederken bu güzel vatana kastedenlerle dün olduğu gibi bugün de ama bu sefer kalemimle mücadele etmeye devam edeceğim. 

Görüşüm; Allah’ın birliği ve yüce Peygamberimizin risaleti dışında hiçbir mutlak hakikati tanımamaktır. Bu itibarla; hakarete tevessül etmeden, konuşarak ve istişareyle birçok sorunu çözebileceğimizi düşünüyorum.

Siyaseti; insanların mutluluğunu tesis etmek için bir vasıta olarak görüyor ve insanların mutluluğu için siyasetin sunduğu imkânların vatandaşlarımız tarafından özgürce kullanılması gerektiğine inanıyorum.

Bu girizgâhla EskişehirHaber.Com ailesine katılmaktan ve siz değerli okuyucularımızla buluşmaktan çok mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum.

Sevgili dostlar bir dahaki yazımda görüşmek üzere hepinizi Allah’a emanet ediyorum.