AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Av. Ali Acar 71 Evler mahallesinde yaşanan pazar yeri sorunu ile ilgili yaptığı açıklamada:

“2 haftadan beri 71 Evler Mahallemizde yaşanan pazar sorunu ile mahalle sakinlerinin mağdur edilmesi tüm Odunpazarlı hemşehrilerimizin malumudur. Sadece 71 Evler Mahallemizde değil, bugün Odunpazarı'ndaki mahallelerimizin çoğunda kapalı pazar sorunu bulunmaktadır.

Diğer şehirlerde ve hatta Eskişehir'in ilçelerinde bile hem vatandaşlarımız için hem de pazarcı esnafımız için yeni modern kapalı pazarlar yapılırken 7 yıldır Odunpazarı Belediye Başkanı olan Kazım Kurt 1 tane bile kapalı pazar inşaa etmemiştir. Odunpazarlı vatandaşlarımız ve pazarcı esnafımız mağdur olmayacağı modern kapalı pazar yerlerini hak ederken maalesef sizler vaad ettiğiniz halde bunu yapmayı da beceremediniz.

Kazım Kurt'u sözde halkçı değil, gerçekten halkın yanında olmaya davet ediyorum ve 2019 yılı yerel seçimler öncesinde vaad ettiği yeni kapalı pazar yerleri yapma sözünü tutmasını bekliyorum” dedi.

Editör: İbrahim GÜLTEKİN