Ziyarette belediyeden kaymakamlığa, esnaftan ilçe başkanlıklarına gün boyu bütün ilçede temaslarda bulunuldu. Heyet ilk olarak AK Parti ve MHP İlçe Başkanlıklarına ziyarette bulundu. Daha sonra Çifteler Çarşı Camii’nde Cuma namazı programı gerçekleştirildi.

KAYMAKAMLIK VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI ZİYARET EDİLDİ
Prof. Dr. Günay, Prof. Dr. Nabi Avcı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sakallı, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık ile birlikte Çifteler Kaymakamlığı ve Çifteler Belediyesi’ne de ziyarette bulundu. Günay, kaymakamlık ve belediye yetkililerinden ilçedeki genel durum ile ilgili bilgi aldı.

PAZARA GİTTİ, ESNAF İLE BULUŞTU
Prof. Dr. Günay, Prof. Dr. Nabi Avcı, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sakallı, AK Parti Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan ve Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık, daha sonra Çifteler Pazarı’na da ziyarette bulundu. Burada hem esnaf hem de halk ile buluşan Prof. Dr. Günay, ‘’Merkezde de ilçelerde de hem esnafımızla hem halkımızla buluşmaya devam ediyoruz. Bizler her daim sahadaydık şimdi de çalışmalarımıza devam ediyoruz. 31 Mart çok önemli bir seçim bizleri bekliyor. Durmayacağız, çalışacağız.’’ Şeklinde konuştu.

MUHTARLAR VE STK’LAR İLE BULUŞTU
Günay, Avcı, Çalışkan, Sakallı ve Bıyık daha sonra muhtarlar ve sivil toplum örgütleri ile buluştu. Günay ‘’Burada büyükşehir belediye başkan adayımız Burhan Bey ile birlikte ilçemizin ihtiyaçlarını birinci ağızdan dinliyoruz. Ben uzun süredir ilçe ve köy gezilerime devam ediyorum. İlçe ilçe Eskişehir, Köy Köy Eskişehir diyorum. Çünkü sorunları, ihtiyaçları yerinde görmek bunlara en hızlı şekilde müdahale etmek bizlerin görevi. Biz seçimden seçime sahaya inen bir parti ve hizmet anlayışı ile hareket etmiyoruz. Her daim sahadayız.

CUMHUR İTTİFAKI OLARAK MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
Prof. Dr. Günay seçim çalışmaları ve Cumhur İttifakı’nın çalışmaları ile ilgili, ‘’Cumhur İttifakı olarak cumhurun mutluluğu, güvenliği ve geleceği için çalışıyoruz. Çifteler’ de Cumhur İttifakı Adayımız Sayın Kadir Bıyık ile birlikte önemli temaslarda bulunduk. Mevcut Belediye Başkanımız Sayın Metin Özen liderliğinde AK Belediyeciliğin Çifteler’ de gerçekleştirdiği projeler ortada. Bu bir bayrak yarışı. Kadir Bıyık ile birlikte bu hizmetleri daha da ileri taşıyacağız. Amacımız halka hizmet dolayısı ile Hakk’a hizmettir. Teşkilatlarımız ile, kadınlarımız, gençlerimiz ile birlikte, birlik ve beraberlik içinde Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımıza ara vermeden devam edecek Eskişehir için Çifteler için tevazu, gayret ve samimiyet ile hiç durmadan çalışacağız. ’’ Şeklinde açıklamada bulundu.