Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dayanışma Derneği Eskişehir'de Hamamyolu üzerinde imza toplamak için stant kurdu.  Derneğe destek vermek için gelen isimlerin arasında Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı da yer aldı! 

Eskişehir Haber'in canlı yayında konuşan Demokrat Parti Eskişehir İl Başkanı Hüseyin Özcan: "Emeklilikte Yaşa Takılanlara desteklemek için buradayız. Emeklilikte Yaşa Takılanların derdi emekli olmak değil. Rahatça insanca yaşayabilmek için emekli olup en azından sağlık güvencesinden faydalanmak gibi hesapları vardır. Demokrat Parti bu hak arayışının ve Emeklilikte Yaşa Takılan kardeşlerimizin yanındadır. 1999 yılında emekliliği hak etmiş arkadaşlarımız hakkını vermek için bir imzanın yeterli olduğun Demokrat Parti farkındadır. Haklarına kavuşmaları için elimizden geleni yapacağımızı kabul ve taahhüt ediyoruz." Şeklinde konuştu.


Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Kara EskişehirHaber.com mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Mustafa Kara: "Ne emekli olabiliyoruz, ne de iş bulabiliyoruz. Bu ortamda insanların evlerini geçindirmesi çok zor. Yasa geriye doğru işlendiği için bu mağduriyet ortaya çıktı. Türkiye'de 23 derneğiz. 46 temsilciliğe sahibiz. Gönüllü olarak bu hakkı almak için çalışmalarımıza devam ediyoruz.  Dedi.


Gelecek Partisi Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Serkan Karatepe de EskişehirHaber.com'a açıklamalarda bulundu. Gelecek Partisi olarak EYT'lilerin her zaman yanlarında olduklarını dile getiren Karatepe Ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışacaklarını ifade etti!