Koronavirüsü salgını nedeniyle, uçak seferlerinin durdurulması sonrasında Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'ndan gerçekleştirilen yurtdışı seferleri de durmuştu. Özellikle yaz aylarında artan seferlerin ne zaman başlayacağı merak konusuydu. Türkiye'de iç hat ve dış uçuşları bu ay başlıyor. 

Tuifly Belgium 21 Haziran'da başlıyor 

Tuifly Belgium da, Eskişehir - Brüksel seferlerine 21 Haziran'dan itibaren başlayacağını duyurdu. Tuifly Belgium'un Eskişehir'den Brüksel'e yapacağı ilk seferin bu ay 21 Haziran'da gerçekleşeceği belirtildi. Tuifly Belgium'un Eskişehir - Brüksel seferlerinin yaz boyunca karşılıklı olarak süreceği ifade ediliyor. Tuifly Belgium'un web sitesinde seferlerin biletlerinin satışa çıktığı belirtildi. 

Çok sayıda kişi bilet almak için bekliyor

Eskişehir ve Brüksel'de çok sayıda kişinin uçak bileti almak için beklediği, Eskişehir'deki çok sayıda gurbetçinin de Brüksel'e gitmek istediği ifade ediliyor. 

Öte yandan, Eskişehir Hasan Polatkan Havalimanı'nda yeni seferler için de hazırlıkların sürdüğü ve yeni belirlenen kurallara göre düzenlemelerin yapıldığı belirtiliyor.