Eskişehir Millet Bahçesi kapalı otoparkı hizmete açılıyor. Konu ile ilgili Türk Dünyası Vakfı resmi sitesinden şu açıklamayı yaptı;

 "Koronavirüs ile mücadele kapsamında yeni kısıtlama ve tedbir uygulamaları sebebiyle ileri bir tarihte açılışı yapılacak olan Millet Bahçesi, kapalı otoparkı ile 24.12.2020 tarihi itibariyle Eskişehir halkımıza hizmet verecektir.

Kapalı otoparkımız 7 gün 24 saat halkımızın hizmetinde olacaktır. Yeni kısıtlama ve tedbir uygulamaları kapsamında Millet Bahçemize giriş ve çıkışlar saat 21.00 itibariyle Atatürk Caddesi Kütüphane Kapısı’ndan sağlanacaktır.

Aylık kapalı otopark abonelikleriniz için 0(549) 288 55 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. 

Millet Bahçemizin içerisinde yer alan kafeterya ve kütüphane ileri bir tarihte halkımızın hizmetinde olacaktır."

MİLLET BAHÇESİ OTOPARKI KAPASİTESİ

Yeraltı otoparkı olarak 15.324 m² ‘lik alana yapılmıştır.

Otopark, 24’ü engelli olmak üzere toplam 459 araç kapasitesine sahiptir.

Otopark 24 saat Kamera Sistemi ile izlenmekte ve kaydedilmekte olup PTS (Plaka Tanıma Sistemi) ile çalışmaktadır.

Yağmur, dolu gibi aracınızı etkileyecek hava şartlarına göre korunaklı olan kapalı otopark 7 gün 24 saat, %100 müşteri memnuniyetini benimseyen bir anlayış ile hizmet vermektedir.  

MİLLET BAHÇESİ OTOPARKINA KAMYONET GİREBİLİR Mİ?

Hatcback, Sedan, Station, SUV, Van ve Panelvan araçları giriş yapabilmektedir. Bunların dışında kalan minibüs ve kamyonet tipi araçların girişi yasaktır.

LPG’li araçların kapalı alan otoparklara giriş-çıkışları yasak olduğundan kapalı otoparkımıza LPG’li araç kabul edilmemektedir.

MİLLET BAHÇESİ OTOPARKI KONUMU

Kapalı otoparkımız şehir merkezinde olup konumu itibariyle Eskişehir Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Eskişehir İl Sağlık Müdürlüğü, DSİ 3. Bölge Müdürlüğü, Reşadiye Cami, Yunus Emre Kültür ve Sanat Merkezi, Hamamyolu, Kızılcıklı Mahmut Pehlivan Caddesi, Şair Fuzuli Caddesi, Köprübaşı Caddesi, Öğretmenler Caddesi, Adalar’a yürüme mesafesindedir.

MİLLET BAHÇESİ KAPALI OTOPARKI İLETİŞİM VE ADRES