Eskişehir, çiğ köftede tercihini ‘Çiğ köfte Mutfağı’ işletmesinden yana kullanıyor. Lezzeti ve uygun fiyatları ile Eskişehirlilere hizmet veren ‘Çiğ köfte Mutfağı’nın önünde uzadıkça uzayıp giden kuyruklar oluşuyor.

Neden Çiğ köfte Mutfağı’nı tercih ettiğini sorduğumuz Eskişehirler ; “Fiyatları uygun, ürünlerinin ise malzemesi bol. Uygun fiyata bol malzemeli çiğ köfte yiyoruz Çiğ köfteyi başka yerlerde daha önce yemiştik ama ustaların el lezzetinden olsa gerek bu lezzeti başka yerde bulamadık” şeklinde konuştu. 


 

ÜRÜN ÇEŞİDİ DE MALZEMESİ DE BOL

Taze ve günlük ürünler ile hizmet vermeye çalışan ‘Çiğ köfte Mutfağı’ Eskişehirlilerden tam not alıyor. Eskişehir’in en işlek bölgelerinden biri olan Hamamyolu’nda yer alan ‘Çiğ köfte Mutfağı’ çiğ köftede fark yaratmaya farkı yaşatmaya devam ediyor.  Ürün çeşitliğinin ve ürünlerinde cimri davranmayan ‘Çiğ köfte Mutfağı’ tadı damaklarda bırakan lezzetleri ile büyük ilgi görüyor.

KATKISIZ VE SAĞLIKLI  

Ürünlerinde et kullanmayan ‘Çiğ köfte Mutfağı’ bakteri oluşumu ile ilgili tehlikeyi de ortadan kaldırmış oluyor. Sağlıklı ürünleri, tescilli. Tüm sağlık ve denetim mekanizmalarından onaylı sertifikalarına sahip olan ‘Çiğ köfte Mutfağı’ Eskişehirlilere güven veriyor.  Bu güven de işletme dükkânı önünde kuyruğunun oluşmasını sağlıyor. ‘Çiğ köfte Mutfağı’ temizlik ve hijyenden ödün vermiyor. Çiğ Köfte Mutfağı Steril ortamda hazırladığı ürünlerini tüm sağlık kurallarına uyarak Eskişehirliler ile buluşturuyor.

Eskişehirliler için gözde haline gelen ‘Çiğ köfte Mutfağı’ işletmesinin adresi:

Hamamyolu Caddesi no: 37/A

İletişim numarası;

0222 230 53 52

Sosyal medyada aktif olan işletmenin Instagram adresi cigkoftemutfagi.

Çiğ köfte benim için vazgeçilmezim diyorsanız, cigkoftemutfagi Instagram adresinden takip edebilirsiniz.