Fuar ve firma hakkındaki görüşlerini belirten Arıman Makine ve Hırdavat Firman Yetkilisi Serhan Arıman şu ifadeleri kullandı;
“Eskişehirliler ile buluşabilmek adına Yapı İnşaat Fuarının ikinci holündeki yerimizi aldık. Özellikle yapı ve inşaat sektöründe sıklıkla kullanılan akülü ve elektrikli el aletlerini, taşıma, kaldırma ve istifleme makinelerini, takım tezgahlarından birkaç ürünü ve yeni ürünleri yapı ve inşaat ürünleri ile ilgilenen vatandaşlarımıza göstermek istedik. Arıman 
Arıman Makine & Hırdavat Eskişehir’de gerçekleştirilen fuarlarda olabildiğince katılıyoruz." 

GELİŞEN TEKNOLOJİ İLE BİRLİKTE ÜRÜNLER DAHA DA KÜÇÜLÜYOR VE HAFİFLEŞİYOR
Eskiden çok daha ağır makinelerin kullanıldığını belirten Arıman, "Artık makineler her geçen yıl gücü artarken boyutu küçülüyor.  Yani gelişen teknoloji ile birlikte ürünler daha da küçülüyor ve hafifleşiyor. Biz kaliteli bir yerli ürün varsa onu satmaya çalışıyoruz. Mesela kaynak makinelerimiz yüzde yüz yerlidir. Kaynak sektöründe sıklıkla kullanılan bir üründür. Günümüzde birçok özelliği içerisinde barındıran, paslanmaz, her türlü kaynağı yapabilecek, çok yüksek ve düşük frekans aralıklarında da çok sağlıklı kaynaklar yapılan makineler bunlar." ifadelerini kullandı.


ARIMAN MAKİNE & HIRDAVAT ESKİŞEHİR İLE ÖZDEŞLEŞMİŞ KÖKLÜ BİR FİRMADIR
Serhan Arıman, firmalarının köklü ve güvenilir bir firma olduğunu söyleyerek, "Müşterilerimiz bizim satışa sunduğumuz ürünlerin hepsinin kaliteli ve uzun ömürlü ürünler olduğunu bilirler. İşbirliği yaptığımız tüm markaları büyük bir kıvanç ile müşterilerimiz ile buluşturuyoruz. Yapı inşaat sektöründe Metal, ahşap, alüminyum gibi betonun içerisinde bulunan her türlü kesme, delme, işleme ve onlara şekil verme gibi ürünler yer alıyor. Cam sektörü, ısıtma sektörü, inşaat, sıva gibi her yerde bu makineler kullanılmak zorundadır. Raylı, metal ve ahşap alüminyum kesme makinelerimiz var. Kanal açma makinelerimiz var" şeklinde konuştu.

ARTIK ELETRİĞİN OLMADIĞI YERLERDE DE MAKİNELER KULLANILABİLİYOR

Gelişen teknoloji ile bereber akü kullanımının her türlü makinede etkin hale geldiğini söyleyen Serhan Arıman, "Biraz önce anlattığım ürünler artık akü ile çalışıyor. Elektriğin olmadığı yerlerde çok büyük kolaylık sağlarken ayrıca üstün bir performans sergiliyorlar. Bilindiği üzere akü teknolojisi çok farklı boyutlara ulaştı. Örneğin elektrikli araçlar artık dünyada çok daha popüler hale geldi. Ağır işlerde kullanılan ürünler dahi akülü sisteme geçti. Tüm bu gereçleri bizler müşterilerimize ulaştırıyoruz. Saç işleme kesme makinelerimiz var, tilki kuyrukları, ahşap, metal ve alüminyum kesme makinelerimiz var. Taşlama ürünlerimiz var. Darbeli ve darbesiz matkaplarımız var. Polisaj motorundan tutun freze sistemine kadar her şey var. Doğalgaz sektöründe kullanılan bakır borularların ağızlarını kapatmak özel endüstriyel ürünlerimiz var. Büyük işletmeler de bu ürünleri tercih ediyor. Sandviç panellerinde kullanılan gazlı çivi çakma makinelerimiz var. Aynı zamanda akülü bir üründür. Arka bölümüne gaz tüp takılabiliyor. Bir tane tüp ile yüzlerce çivi çakabiliyorsunuz" dedi.


Arıman fuara gelen Eskişehir halkına ürünleri tanıttıklarını belirterek, "İsteyen vatandaşlarımızın buradaki uygulama alanlarında ürünlerimizi test etmelerine imkan sağlıyoruz. 28 Kasım 2021 tarihine kadar da burada olacağız.” şeklinde bilgilendirme yaptı.

ARIMAN MAKİNE VE HIRDAVAT

ADRES: EMKO Sanayi Sitesi A5 Blok No:2 ESKİŞEHİR

TELEFON: 0222 228 15 56