Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Gültekin ve Cemiyet yönetimi Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne atanarak görevine başlayan Prof.Dr. Fuat Erdal'ı makamında ziyaret etti.

Rektör Prof.Dr. Fuat Erdal'a hayırlı olsun dileklerini ileten İbrahim Gültekin, Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti'nin çalışmaları ve hedefleri konusnda Rektör Erdal'a bilgiler vererek görüşlerini aldı.

Gültekin, Anadolu Üniversitesi'nin Eskişehir için çok önemli bir kurum olduğunu belirterek, internet gazetecileri olarak Eskişehir'deki üniversitelere her türlü desteği vermeyi ve Eskişehir için işbirliği yapmak istediklerini dile getirdi. Gültekin, internet gazeteciliği konusunda eksikliklerin giderilmesi ve gerekli alt yapının sağlanması için TBMM'de gündeme getirecekleri yasa taslağı çalışmalarına ilişkin ayrıntıları da Rektör Erdal ile paylaşarak, görüşlerini aldı, üniversite akademisyenlerinin bu konuda sunacakları katı ve görüşlere de açık olduklarını, bundan büyük mutluluk duyacaklarını ifade etti. 

Rektör Prof.Dr. Fuat Erdal da, nazik ziyaretlerinden dolayı Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti'ne teşekkür ederek, Eskişehir ve Anadolu Üniversitesi için önemli çalışmalara imza atmayı, Anadolu Üniversitesi'ni daha da ileriye taşımak istediklerini ifade etti. Bu konuda önümüzdeki günlerde bir toplantı düzenleyerek medya ile bir araya gelmeyi planladıklarını kaydeden Rektör Prof.Dr. Fuat Erdal, önemli projeleri bulunduğunu ve bunları da kamuoyuyla paylaşacaklarını ifade etti.

Rektör Prof.Dr. Fuat Erdal, günümüzde internet medyasının gelişimini de yakından takip ettiğini, sosyal medya  alanında da düzenlemelerin gündemde olduğunu ifade ederek, "Artık günümüzde medya ve habercilik çok hızlı ilerliyor. Eskişehir medyasına bu anlamda biz de elimizden gelen katkıyı sunmak ve desteklemek isteriz" diye konuştu. Prof.Dr. Fuat Erdal, üniversitenin akademisyenleri ile de görüşerek, Cemiyet'in hazırladığı yasa taslağı konusunda yardımcı olmaktan da mutluluk duyacaklarını belirtti.

Eskişehir İnternet Gazetecileri Cemiyeti Başkanı İbrahim Gültekin, ziyaretin sonunda Cemiyet'in anı tabağını Rektör Prof.Dr. Fuat Erdal'a takdim ederek teşekkür etti.