Doğa ile iç içe çam kokusu ve kuş seslerinin muhteşem ahenki ile huzur içinde vakit geçirip yemek yiyebileceğiniz Kozalak Han profesyonel hizmet anlayışıyla sizleri bekliyor.

Kozalak Han’da kahvaltı keyfi

Kozalak Han’da kahvaltı alışılmışın dışında, tamamen yöresel ve doğal ürünlerden oluşuyor. Kozalak Han kahvaltısını farklı kılan detaylardan biri elbette çam kokusu eşliğinde olması. Personel tarafından itina ile hazırlanan kahvaltı, tamamen müşterisini mutlu etmek odaklı ve hijyen kurallarına uygun. Envai çeşit yöresel ürünlerin cümbüşü bir anda masanızda beliriyor.

“Çocuklarım var hem oyun oynasınlar hem de güvende olsunlar” diyenlerdenseniz Kozalak Han steril çocuk oyun alanları ile sizin için doğru adres olacak. Yine doğa ile iç içe alan içerisinde bulunan büyük bir çocuk parkı ile miniklerimizin hem güvenliği hem de mutluluğu için tasarlanmış Eskişehir’in en ayrıcalıklı mekânı.

Sağlığınız da emin ellerde

Kozalak Han’ın profesyonel personel kadrosu sizler için pandemi koşullarına eksiksiz uyuyor. Personelin her gün sıcaklık ölçümü yapılırken,  maske mesafe ve temizlik kurallarına uyması da siz misafirleri için gösterdikleri itinalardan sadece birisi.

Toplu yemekler için ideal

Gerek iş yemeği gerek aile yemeklerinizde gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz Kozalak Han, bulunduğu geniş arazi dolayısıyla da farklı tasarımlara sahip alanlarında da kusursuz hizmet veriyor.  Mangal başında olmak isterseniz yörük çadırları ile ayrılan alanlarda keyifle özel buluşmalar gerçekleştirebilir, misafirlerinizi mutlu bir şekilde uğurlayabilirsiniz.

Havuz başı sevenlere…

Havuz başında yemek yemeye bayılanlar da Kozalak Han’da düşünülmüş. Kozalak Han’ın geniş arazisinde bir de havuzlu alan var. Gerek havuz başında dışarıda, gerekse havuzun yanı başında bulunan kapalı alanda keyifle yemek sonrası kahvenizi yudumlayabilirsiniz.

Mangal da işin ustasından

Kozalak Han’da kendiniz de pişirebildiğiniz gibi, yöresinin en iyi ustalarının elinde pişen et çeşitlerini huzur içerisinde yiyebilir mangalın konforu ile tanışabilirsiniz.

Huzurla tanışma vakti gelenler için;

Adres: Orhangazi mh. Ziraat Cd. no:15 Odunpazarı/Eskişehir

Telefon: (0222) 324 00 22

Otopark imkanı ve bebek bakım odası imkanı mevcuttur.

Editör: İbrahim GÜLTEKİN