Erkök Sigorta, 10 yılı aşkın süredir hizmet vermenin gururunu artık yeni adresinde yaşatacak. Araç sigortalar, iş yeri sigortaları, sağlık ve konut sigortaları olmak üzere bir çok alanda kaliteli ve profesyonel hizmet sunan Erkök Sigorta Eskşehirlilerin yüreğinde güven inşaa etmiş ve geçen sürede vazgeçilmez hale gelmiş. Sigortacılık sektöründe genç, dinamik, dürüst, çalışkan ve hızlı kadrosu ile her geçen gün büyümeyi sürdürerek günümüze gelmiş bulunmakta.


Sigorta şirketiyle müşteri arasında köprü ve en güçlü bağ olduklarını belirten Erkök Sigorta, her ikisi arasındaki çıkar ve menfaatleri adaletli bir şekilde korumak adına itina ile çalışıyor.


Müşterilerilerine daha iyi hizmet verebilmek adına,Erkök Sigorta artık yeni ofisinde Eskişehirlileri ağırlamaktan onur duyacaklarını belirterek, öncesinde olduğu gibi bu günden sonra da aynı kalite ve uygun fiyat avantajlarıyla çalışmaya devam edeceklerine dikkat çektiler.
Erkök Sigorta Ticarette önce dostluk esasına dayanarak, yeni ofislerinde Eskişehirlileri kahve içmeye ve yeni dostuk bağları kurmaya davet ediyor.

Erkök Sigorta iletişim bilgileri

Adres: İstiklal Mahallesi Reşadiye Esnafı Sokak No:2/F Odunpazarı|Eskişehir
Telefon: 0542 540 90 60 – 0 222 221 40 76
Web: www.erkoksigorta.com
E-mail: [email protected]