Eskişehir'in tanınmış işadamlarından Hakkı Öztekin bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Öztekin'in bir süredir koronavirüsü nedeniyle tedavi gördüğü ve Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yoğun bakımda yattığı belirtildi. Öztekin, uzun yıllar DYP ve Demokrat Parti'de de siyaset yapmış, 1991'de milletvekili adayı olmuş, DP'de il yönetim kurulunda görev yapmıştı. 

Yarın son yolculuğuna uğurlanacak

Hakkı Öztekin, yarın (7 Haziran pazar günü) öğle namazına müteakip Mahmut Sami Ramazanoğlu Camii'nde düzenlenecek cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak. 

Nadir Küpeli: Sevgili dostumu kaybettik 

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi  Başkanı Nadir Küpeli de sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "Sevgili dostum Hakkı Öztekin'i kaybettik kendisine Allah’tan rahmet sevenlerine baş sağlığı dilerim" dedi. 

ETO Meclisi'nde de eski Başkan Yardımcısıydı

ETO Başkanı Metin Güler de sosyal medyadan yayınladığı mesajda, "2009-2013 yılları arasında birlikte görev yaptığımız, Odamız Meclis Eski Başkan Yardımcısı İsmail Hakkı Öztekin vefat etmiştir. Merhum 07.06.2020 (yarın) öğle namazını müteakip M. Sami Ramazanoğlu Camiinden son yolculuğuna uğurlanacaktır" dedi. 

Eskişehirspor: Değerli büyüğümüzü kaybettik

Eskişehirspor da, kulübün resmi sosyal medya hesabından Hakkı Öztekin'in vefatıyla ilgili bir mesaj yayınladı. Mesajda, "Kulübümüz kongre üyelerinden, geçmiş dönem Yönetim Kurullarımızda yer almış değerli büyüğümüz İsmail Hakkı Öztekin'in vefatını üzüntü içerisinde öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve baş sağlığı dileriz" denildi. 

Büyükerşen: Üzülerek öğrendim 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de, sosyal medyadan paylaştığı mesajda, "Eskişehirli iş insanı, siyasetçi, sayın İsmail Hakkı Öztekin’in Covid 19 nedeniyle hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum" dedi. 

DP İL BAŞKANI HÜSEYİN ÖZCAN: KADİM BİR DOSTU KAYBETTİK, ÇOK ÜZGÜNÜZ 

DP'li Özcan: Kadim bir dostu kaybettik, çok üzgünüz