TT26 Garaj "Herşeyin Değişime Ihtiyacı Vardir" sokağını ile çıktıları yolda yenilikler ve ilklerle Eskişehir'e hizmet vermekte.


TT26 Garaj Sahibi ve çalışanı Ali Tuna, 4 yıl önce kurdukları şirket ile Eskişehir de ilklere ve yenilere imza attıklarını belirterek şöyle konuştu;
"TT26 Garajı 4 yıl önce Eskişehir de ilklere ve yenilere imza atmak icin kurduk. Otomobiller, arazi araçları ve jiplere araç modifiyeleri, ses ve görüntü sistemleri, aydınlatma ve tasarım, yazılım, elektronik devreler, kaplamaca tasarım, aksesuar ve body kit, ariza tespit , coding, vagcom, araç bakım ve motor sıvı kimyasalları hizmetleri veriyoruz.

Daha önce bu tür hizmetleri almak icin başka şehirlere gidiyorduk. Neden Eskişehir de de bu tür hizmet vermeyelim diye çıktığımız yolda büyük ilgi gördük. Eskişehir de yapılmayanlari ve bu yapılmayanlari aynı yerde yapmayı amaçladık. Aynı zamanda araçların güncel değişen ihtiyçlarını karşılamaktayız."


Bunların dışında kişiye özel hediyelik eşya yapım hizmetide verdiklerini belirten Ali Tuna, özel günlerde kişiye özel kisinin tavrını ve kişiliğini yansıtan hediyeliklere de ilklere imza attıklarını söyledi.