Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkan Vekili Murat Özcan Odunpazarı Belediyesi'nin 2020 yılı faaliyet raporunun masaya yatırıldığı Odunpazarı Belediyesi Meclis Toplantısında iki dönem Odunpazarı Belediyesi Başkanlığı yapan Burhan Sakallı ile Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u kıyaslayacaklarını dile getirmişti. 

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt Odunpazarı Belediyesi Meclis Toplantısında Murat Özcan'a cevap olarak :" Kıyasmadan korkmuyorum" Şeklinde konuşmuştu. 

Murat Özcan'dan çarpıcı soru 

Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkan Vekili Murat Özcan : "Odunpazarı Belediyesini iki dönem yöneten Ak Partili Burhan başkan döneminde Gündoğdu,Emek,75.yıl mahallerinde olmak üzere üç kapalı pazar,düğün salonu ve kompleksleri yapıldı. İkinci döneminde olan Chp’li Kazım başkan döneminde yapılan bir tek kapalı pazar yeri var mı?" İfadelerine yer verdi. 
Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkan Vekili Murat Özcan  dediği gibi Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ile geçmişte 2 dönem Odunpazarı Belediye Başkanlığı yapan AK Parti MKYK üyesi Burhan Sakallı'yı kıyaslamaya başladı. Kazım Kurt'u eleştiren Özcan sordu: " İkinci döneminde olan Chp’li Kazım başkan döneminde yapılan bir tek kapalı pazar yeri var mı?"

Gözler Kazım Kurt'ta

Şimdi gözler Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'ta.  Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grubu Başkan Vekili Murat Özcan'ın eleştirilerine ne cevap verecek? Kazım Kurt, Murat Özcan'ın eleştirisi kabul edecek mi? Murat Özcan'ın başlattığı kıyaslamadan nasıl bir sonuç çıkacağı şimdiden merak edilmeye başlandı. Murat Özcan'ın ortaya koyacağı veriler ve kıyaslar sonucunda  Kazım Kurt ile Burhan Sakallı arasında nasıl bir hizmet farkı ortaya çıkacak?

Burhan Sakallı'nın döneminde Eskişehir'e kazandırılan kapalı pazaryerleri...

Gündoğdu Kapalı pazaryeri

Gündoğdu'ya Örnek Kapalı Pazar Yeri - Haberler

Emek Mahallesi Kapalı pazaryeri

Emek Kapalı Pazar Yeri, pazarlar ve çarşılar, Emek Mah., Atasoy Sok.,  No:29, Odunpazarı, Eskişehir, Türkiye - Yandex Haritalar

75. yıl Mahallesi kapalı pazaryeri

Sultandere Kapalı Pazarı, pazarlar ve çarşılar, 75.Yıl Mah., Odunpazarı,  Eskişehir, Türkiye - Yandex Haritalar