Eskişehir'in tanımış işadamlarından Ali Eldem ve İbrahim Eldem koronavirüse yakalanmış, Eldem ailesi üyeleri de karantina altına alınmıştı. Hastanedeki tedavisi sona eren ve evde tedavisi devam eden İbrahim Eldem, sosyal medya hesabından son durumunu ve yaşadıklarını anlattı... 

İbrahim Eldem paylaşımında şu ifadelere yer verdi... 

"4 gün yoğun bakımdaydım, 3 ümmün plazma aldım"

"Hayırlı sabahlar. 7 Eylül sabahı test amacıyla gittiğimiz Gürlife Hastanesinde eşim Gülay ile bana covidpzitif teşhisi konuldu. Evde izole olarak ilaç tedavisine başladık. 7 gün sonra değerlerim düşmesinden dolayı ambulans ile Yunusemre Devlet Hastanesine yatırıldım. Değerlerimin düşmesinden dolayı yoğun bakımda kaldım. 4 günlük yoğun bakımda iki ümmün plazma aldım. Normal servise geçirdiler. serviste 3. plazmayı aldım"
 

"Tedavim evde devam edecek"

"28 Eylül'de tedavim evde devam edecek. İlk günden beri ilgilerini esirgemeyen Yunusemre Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Karagülle hocamızın nzrinde doktorlarımıza, hemşirelerimiz, sağlık memurlarımıza, yardımcı personelimize, güvenlik görevlilerimize, temizlik görevlilerimize, ailem adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun"
 

Ali Eldem'in tedavisi hastanede sürüyor

"Hastanede tedavi görmekte olan Ali abim ve tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyorum (Resimdeki yoğun bakım hemşiremizdi, giy çıkar ter içinde, inim inim inleyen hastalara anında bakıyorlar, moral veriyorlardı. Bir Zeynep teyze vardı sesinden tanıyordum, artık alzheimer ve covid gece boyunca yalnız bırakmıyorlardı) Allah hepsinden razı olsun"

"Sağlık çalışanlarımıza sahip çıkalım, inşallah ben de plazma bağışlayacağım"

"Sosyal medyada birinin yazdığını hemen paylaşmayalım. Sağlık çalışanlarımıza sahip çıkalım. Eskişehir Türk Kızılay'ına minnettarım. İnşallah iyi olusam 30 gün sonra ben de plzmayı vereceğiö. Duaların esirgemeyen arkadaşlarımdan Allah razı olsun"