Deneyimli kadrosu ve Tam donanımlı tesisi ile her zevke ve her bütçeye cevap verebilecek ürün yelpazesini tüketicilerine sunmaya devam etmektedir.

YENİLİKÇİ MODERN TASARIMLAR
Lusso Duşakabin olarak tasarım, üretim, satış ve montaj sonrası hizmetlerimiz ile sizlere en güzelini sunmayı hedefliyorlar. Müşteri memnuniyetini ise prensiplerinin başında tutuyorlar.

Ales Cam Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Bünyesinde Lusso Duşakabin Markası ile Duşakabin Sektörüne Nitelikli ve Kaliteli Ürünler üretmektedir.

Sektöründe imalâta yönelik tüm gereksinim ve ihtiyaçları doğrultusunda makine ve ekipmana sahip olan Ales Cam yenilikçi vizyonu ile sektördeki gelişmeleri takip ederek modern ürün yelpazesini arttırmaktadır.

Bu doğrultuda standarda bağlı kalmadan banyolara özel duşakabin çözümleri sunmaktadır. Ales Cam tek vardiya çalışma düzenine göre aylık ortalama 1500, yılda 18.0000 adet üretim kapasitesine sahip olup, talebe göre çok hızlı bir şekilde kapasite artışını gerçekleştirecek alt yapı ve olanaklara sahiptir.

Üretmiş olduğu ürünlere en az 2 yıl garanti vermekte olup, üretimini gerçekleştirirken insana ve doğaya saygı çerçevesinde hareket etmektedir.

Dinamik ve genç yönetim kadrosu ile ülke ekonomisine değer katan ürünleri pazara sunan Ales Cam "Önce Hayal Et Sonra Üret" Sloganını çalışanlarının bilincine yerleştirerek verimli ve eşsiz tasarım ürünleri her zaman geliştirerek üretmeye devam edecektir.

Lusso Duşakabin TÜYAP Eskişehir İnşaat Fuarında 1.salon 112/B’de ziyaretçilerini bekliyor.

75.Yıl Mahallesi Teksan Sanayi Sitesi B4 Blok No:5 Odunpazarı Eskişehir 

[email protected] | Tel: +90 (222) 236 90 70