Aydınlı Boya Kimya San. Tic. Ltd. Şti. Endüstriyel Boya üretimi ile işlevine 1998 yılında küçük çapta üretim ile başlamıştır. Eskişehir ve çevre iller özellikle Konya Endüstriyel boya pazarlamasında başarılı olunmuştur. 1999 yılında mevcut üretilen ürünlere ek olarak ; su bazlı ve inşaat boyası üretimi de yapılmaya başlanmıştır.

ev badana ile ilgili görsel sonucu

2003 yılında Muttalip Sanayi bölgesinde 1000m2 si kapalı ,4000 m2 alanda üretime geçilmiştir. Üretilen ürünler Eskişehir ve çevre illere pazarlanmaktadır.

Mikron Kartela Eskişehir

Aydınlı Boya ; ürün yelpazesine yeni yapı kimyasalları ilave ederek inşaat sektöründe aranan bir marka olmak yönünde ilerlemekte ve sürekli geliştirme çalışmalarına devam etmektedir.

MIKRON BOYA ÜRÜ NLERİ
Ürün yelpazeleriyle, inşaat sektörünün ihtiyaçlarını, uygun fiyat ve kalitemizle karşılamaya çalışıyorlar. Firma yaklaşık 21 yıldır bu sektörde kalitesinden taviz vermeden üretime devam etmektedir. Üretmekte oldukları ürünlerin insan ve çevre sağlığını dikkate alarak, kalite standardını yükseltmeye çabalıyor ve yaptıkları Ar-Ge çalışmalarıyla, piyası yeni ürünlerle tanıştırırken müşteri memnuniyetini ön planda tutuyorlar.

ÜRÜNLERİMİZ

Tel: 0222 3381233
Muttalıp Sanayi Bölgesi 6.Cadde Eskişehir.
Açık Saatler 08:00-19:00