New Holland Eskişehir Bölge Bayisi Estrak Otomotiv Eskişehir'de daha iyi hizmet vermek için yatırımlarına devam ediyor. Bu kapsamda Sivrihisar'da bir şube  açan New Holland Eskişehir Bölge Bayisi Estrak Otomotiv Sivrihisar'da da çiftçiler için en iyi hizmeti verecek.



New Holland'ın traktör ve traktör ekipmanlarını satışını gerçekleştiren New Holland Eskişehir Bölge Bayisi  Estrak Otomotiv, verdiği hizmetle Eskişehir'deki çiftçilerden tam not alıyor. Tarım Endüstrisinde Eskişehir'de önemli bir yere sahip olan  Estrak Otomotiv, Eskişehir ekonomisinde geniş yer tutan tarımda  üretim en iyi şekilde yapımasını için çiftçilere hizmet noktasında ciddi bir işlevi yerine getiriyor. 
 

New Holland Eskişehir Bölge Bayisi Estrak Otomotiv yönetimi, Sivrihisar'da açılan şube ile ilgili yaptığı açıklamada; "Siz değerli çiftçilerimize daha hızlı,kalite ve güvenilir hizmet vermek için Estrak Otomotiv olarak Sivrihisar şubemizin açılışınızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Çiftçi dostu Estrak Otomotiv ailesi olarak tüm çiftçilerimize hayırlı olmasını temenni ederiz" İfadelerini yer verdi.