'TÜRKÜLERLE ŞİİRLER KONSER PROGRAMI' ESKİŞEHİRLİLERDEN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser, geceye katılan sanatseverler tarafından zaman zaman ayakta alkışlandı.

Programın açılış konuşmasını yapan Eskişehir Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Av. Ahmet Doğanses, “Dernek olarak; Türk kültürünü daima canlı tutmayı hedeflemekle birlikte; kültürel, sanatsal bilimsel ve milli değerlere duyarlı kültürel ve sanatsal etkinlikleri Eskişehir’de gerçekleştiriyoruz. Eskişehir halkının çölde kum tanesi kadar bile olsa, kültürel değerlerine ve ilmine katkıda bulunmak bizim için şeref ve gururdur’’ dedi.


Şiirlerin türkülerle buluştuğu konser programında: Eskişehir türküleri ve çeşitli yörelerden türküler; Anadolu Kültür ve Dayanışma Derneği ‘Türk Halk Müziği’ korosu tarafından seslendirildi. Duygusal anların yaşandığı programda; ‘Türk Halk Müziği’ korosunun Şefi Doç. Dr. Ünal Ayrancı, müzikle beraber konser programını güzel ve ahenkli yönetmesi sanatseverlerin beğenisini topladı. Birbirinden özel şiirlerin seslendirildiği programda; ‘Bir Mendil Aldım Dereden’, ‘Ağlama Yar’ gibi bilinen türküler de seslendirildi.

ESKİŞEHİR HABER  İLE İLGİLİ DİĞER İÇERİKLERİMİZE GÖZ ATIN.
BİZİ SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZDAN DA TAKİP EDEBİLİRSİNİZ
YOUTUBE -> Eskişehir Haber
FACEBOOK -> Eskişehir Haber
INSTAGRAM -> Eskişehir Haber
TWITTER -> Eskişehir Haber