MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, sosyal medya hesabı üzerinden İP Genel Başkanı Meral Akşener'e sert cevap verdi. Sazak, "ölüm Ülkücüye hak yolda geldiyse düğündür, hain işbirliği ile gelen zafer ise ölümdür" dedi.

ÜLKÜCÜLER TUNÇ YÜREKLİ TÜRKLERDİR
MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, Twitter hesabından “Bahçeli’nin Evlatları Ülkü Ocakları” gündem çalışması ile Ülkü Ocakları’na destek verdi. Sazak, yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:
“Ülkü Ocakları’nın haydut yetiştirdiğini söyleyen hanımefendi, ölüm Ülkücüye hak yolda geldiyse düğündür, hain işbirliği ile gelen zafer ise ölümdür… 
Hatırlatarak, ittifak yaptığınız bölücü terör destekleyicisi ana muhalefet partisi CHP Genel Başkanının bile! ülkücülerin ne olduğunu öğrendiği "vatan ve bayrak sevgisi olanların ülkücü" olduğunu teyit ettiği bu günlerde ailen ve çevrendeki ülkücüleri tanımana rağmen, ocakların ne yetiştirdiğini öğrenemediysen... 
İttifak ortaklarından ders almanı, çevrendeki imalat hatalarına bakarak değerlendirmemeni tavsiye ederim.
Ülkücüler; ahde vefayı, tuz-ekmek hakkını bilen, bölmeyen-birleştiren, bireysel menfaat-siyasal ikbal düşüncesiyle hain bölücü ve yanlışla, sonu zafer bile olsa asla bir araya gelmeyen, ülkenin bekası için hak yolda ölümle eğlenen, tunç yürekli Türklerdir…”