Zafer Partisi Eskişehir İl Başkanı Soner Çam şu açıklamaları yaptı;

“Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ Eskişehir'e teşrif ederek bizleri onurlandırmıştır. Zafer Partisi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk kurucu Meclisi Kuvâ-yi Milliye ruhu olan Türk milletinin iradesidir. Cumhuriyet'in kuruluş esaslarını ve felsefesini benimseyen Türk milliyetçilerini ve tüm vatanseverleri Atatürk çizgisinde buluşturan adres Zafer partisidir.

Türk milliyetçiliği çizgisini bugüne kadar hiç değiştirmeyen istikrarlı, tutarlı, öngörülerinde hiç yanılmayan, ülkemizin sorunlarını bilen, Türk milletinin iradesini temsil eden Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ ülkemizin zor günler geçirdiği bu zamanda ekonomiden güvenliğe, eğitimden siyasete, sağlıktan sanayiye tüm projeleri ile yüce Türk milletinin emrinde olacaktır.

Ülkemizin en önemli krizi devlet krizi, milli birlik krizi, ekonomik kriz ve en önemlisi sığınmacılar krizidir. Sığınmacılar yani istilacılar ülkemizin milli güvenliğini tehdit etmektedir. Bu sığınmacıları ülkelerine gönderecek olan tek parti de Zafer partisidir.

Zafer Partisi kurulmadan önce Ayyıldız hareketi yapılanması ile mücadeleye başlanmıştır. Prof. Dr. Ümit Özdağ 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı heyeti ile birlikte Anıtkabir'de dualar okuyarak bir ziyaret etmiştir. Akabinde Türkistan'ın Yesi beldesinde Hoca Ahmet Yesevi Hazretlerinin ziyaret etmiştir. Oradan getirdiği toprağı Hacı Bektaşi Veli Hazretlerinin türbesinde kara dut ağacının dibine sermiştir.