Özellikle 10 bin liradan başlayan küçükbaş kurbanlıklara ilgi büyüktü. Farklı bölgelerden Eskişehir'e gelen hayvan satıcıları, yoğunluktan memnun olduklarını belirtti.

14 bin liraya küçükbaş kurbanlık alan Yalçın Tiftik, "Kurbanlığımızı aldık, yarın keseceğiz inşallah. Etin bir kısmını dağıtacağız, bir kısmını da inşallah ailecek yiyeceğiz" dedi.

"Taban Fiyat 10 Bin TL"

Afyonkarahisar'dan Eskişehir'e kurbanlık satışı için gelen Ercan Özel, "Fiyatlarda ufak tefek düşüş var, satışlarda da artış var. Ancak beklediğimizin altında bir arife oluyor. Kalabalık var bugün pazarda, inşallah güzel olur. Bütün satıcı arkadaşlara hayırlı müşteriler diliyorum. Küçükbaşta fiyatlar en az 10 bin liradan başlayarak 25 bin liraya kadar çıkıyor. Taban fiyat 10 bin TL, genelde 10 bin, 12 bin şeklinde gidiyor" dedi.

"Geçen Yılki Fiyatların Aynısı"

Hayvan pazarında kalabalık olmasına rağmen alıcının az olduğunu ifade eden hayvan satıcısı Alaattin Karademir, "Fiyatlar için bedava diyebiliriz. 10 bin, 12 bin şeklinde gidiyor. Geçen yılki fiyatların aynısı. Her şeye zam geldi ama hayvan fiyatları aynı kaldı" dedi.