Eskişehir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan arama kurtarma köpekleri Adam ve Bozo, Afyonkarahisar'da gerçekleştirilen Arama Kurtarma Köpekleri Eğitim ve Yeterlilik Sınavı'nı başarıyla geçti. Eğitmen Onur Ersen ile birlikte zorlu etaplara katılan köpekler, gösterdikleri performansla tam not aldı.
Adam ve Bozo Zorlu Sınavı Geçti
Afyonkarahisar'da düzenlenen Arama Kurtarma Köpekleri Eğitim ve Yeterlilik Sınavı'na Eskişehir İtfaiyesi de katıldı. İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde görev yapan eğitmen Onur Ersen ile arama kurtarma köpekleri Adam ve Bozo, sınav kapsamında gerçekleştirilen zorlu etapları başarıyla tamamladı.
Arama Kurtarma Ekibinden Tam Not
Muhtemel afet ve acil durumlarda arama kurtarma çalışmalarında görev üstlenen Adam ve Bozo, sınavda sergiledikleri performansla tam not aldı. Eğitmen Onur Ersen'in de yer aldığı Eskişehir ekibi, yeterlilik sınavını başarıyla geride bıraktı.
İtfaiye Teşkilatından Tebrik Mesajı
Eskişehir İtfaiyesi, sınavın ardından yaptığı paylaşımda ekibin başarısını duyurdu. Paylaşımda eğitmen Onur Ersen ile arama kurtarma köpekleri Adam ve Bozo tebrik edilerek gösterdikleri emek ve özveri nedeniyle teşekkür edildi. Afyonkarahisar'daki sınavı başarıyla tamamlayan ekip, Eskişehir İtfaiyesinin arama kurtarma çalışmalarında görev yapmayı sürdürecek.




