Eskişehir Dolmuş Hatlarında Değişiklik: Yeni Güzergahlar Açıklandı Eskişehir Dolmuş Hatlarında Değişiklik: Yeni Güzergahlar Açıklandı

S.S Eskişehir Pancar Ekicileri Kooperatifi, 73. olağan genel kurul toplantısında önemli duyurular ve açıklamalarda bulundu. Kooperatif Başkanı Halil Ünal, üyelere hitaben yaptığı konuşmada, Eskişehir Kazım Taşken Şeker Fabrikası'nın bu yılki pancar kotasının, Kooperatifin yoğun çalışmaları sonucunda 1.500.000 tona yükseldiğini belirtti.

Üyelere yönelik gübre tedarikindeki çalışmalarından da bahseden Ünal, kooperatifin çiftçilere uygun fiyatlarla ve zamanında hizmet verdiğini vurguladı.

Pancar Topantisi

Kooperatifin aktif çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Ünal, 21 mağazalarının yanı sıra pancar hasat ve yükleme hizmetlerinin de önemli olduğunu ifade etti.

Ayrıca, Nacibey, Yunus ve Müfitbey ekmeklik buğday tohumu üretimi gibi sözleşmeli çalışmalarla çiftçilere destek verdiklerini dile getirdi.

Üretimde girdi maliyetlerini azaltarak çiftçilere daha fazla verim elde etme fırsatı sunduklarını belirten Ünal, kooperatif olarak çiftçileri yeniliklere açık, istihdam yaratan bir profil haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Kooperatifin, çiftçinin ihtiyaçlarına uygun fiyatlarla ve zamanında hizmet sunma anlayışını sürdüreceğini vurguladı.