Eskişehir’de işçileri taşıyan servis otobüsünün devrilmesi sonucunda ilk bilgilere göre iki kişi hayatını kaybederken, çok sayıda işçi yaralandı. 


Alınan bilgiye göre, Çevreyolu Organize Sanayi Bölgesi istikametine giden işçileri taşıyan otobüs henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı devrildi. Kazada ilk belirlemelere göre 2 işçi hayatını kaybetti. Çok sayıda işçi yaralandı. Yaralı işçiler, çevredeki hastanelere sevk edildi. 

2 ÖLÜ, 12 YARALI!

Eskişehir-Ankara Karayolu üzerinde gerçekleşti. İddialara göre 26 S 0283 plakalı Mehmet İ. idaresindeki servis otobüsü ile seyir halindeyken, bir anlık dalgınlığı sonucu bariyerlere çarpıp otogar önünde bulunan yeşil alana devrildi. Kaza sonrasında olay yerine çok sayıda Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından yaralıları çevredeki hastanelere kaldırdı. Biri kadın, biri olmak üzere 2 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan 12 kişiden birinin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi. Kazada hayatını kaybeden vatandaşların ise kimlik tespit çalışmaları devam ediyor. 

Kaza sonrasında olay yerinde ve çevre yolunda geniş güvenlik önlemleri alındı. Kaza bölgesine güvenlik şeridi çekilirken, trafik uzun süre tek şeritten devam etti. Eskişehir-Ankara yolu boyunca kilometrelerce trafik oluşurken, vatandaşlar yolun açılmasını bekledi. 

Ölü sayısının artmasından endişe ediliyor...

ESKŞEHİR FACİA İLE UYANDI! OLAY YERİNDEN DEHŞETİ GÖZLER ÖNÜNE SEREN İLK GÖRÜNTÜLER!

Eskişehir facia ile uyandı! Kazadan şoke eden ilk görüntüler!

Eskişehir'deki kazada yürek yakan detaylar! İki çocuk babasıydı!

Eskişehir'deki kazada yürek yakan detaylar! İki çocuk babasıydı!