Türkiye Spor Yazarları Derneği Dernek Başkanı Sadi Seda ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelen Hüseyin Aksoy Eskişehir’de sportif faaliyetler konusunda bir sohbet gerçekleştirdiler.

Eskişehir’de Eskişehirspor’a karşı inanılmaz bir sevginin olduğunu söyleyen Vali Hüseyin Aksoy, “Taraftarlar maçlara çok yoğun bir ilgi gösteriyor. Bölgesel Amatör Lig maçı olmasına rağmen tribünlerde oldukça güzel bir yoğunlukta taraftar yer alıyor. Süper Lig kulüplerinin pek çoğu bu kadar dolu tribün önünde maç oynamıyor. Son olarak Ankara TKİ maçına gittik. Çok heyecanlı bir maçtı. Kazansaydık daha güzel olurdu berabere bitti. Futbolda kazanmak çok daha güzel oluyor. Ligin ilk yarısını lider bitirdiler. Keşke ilk yarının son maçını kazanmış olsaydık. İnşallah sezon sonunda Eskişehirspor 3. Lig’e yükselir. Eskişehirspor yönetimi iyi niyetiyle güzel işler yapmaya çalışıyor. Elimizden geldiğince takip ediyoruz” ifadelerini kullandı.

TÜFAD binasında gerçekleştirilen ziyarette Eskişehirspor'un yanı sıra amatör sporun son durumu da değerlendirildi. Gerçekleştirilen iade-i ziyaret çektirrin hatıra fotoğrafları ile sona erdi.