Eskişehir Valisi Sayın Hüseyin Aksoy, EskisehirHaber.com’un davetlisi olarak ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, İmtihaz Sahibi İbrahim Gültekin, Yazı İşleri Müdürümüz Menekşe İrem Çolak, Muhabir Gamze Uysal ve ekipleri ile bir araya gelen Vali Aksoy, Eskişehir medyasına dair soruları cevapladı.

Vali Aksoy ziyaret sırasında yaptığı konuşmada, Eskişehir’in medya kuruluşlarının önemine vurgu yaparak, şehrin haber alma ve kamuoyu oluşturma süreçlerindeki rolünü takdir ettiğini belirtti. Ayrıca, Eskişehir medyasının sorumluluklarını ve önemini vurgulayarak, basının kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirme görevine dikkat çekti.

Vali Genel Toplantı

Ziyarette ayrıca, Eskişehir’in gündemine dair önemli konular ele alındı ve gelecek dönemde yapılacak projeler hakkında bilgi verildi. Vali Aksoy, şehrin gelişimine katkı sağlayacak her türlü çalışmada medyanın önemli bir payı olduğunu ifade etti.

Vali Yönetimm

Ziyaret sonrasında Vali Aksoy, EskisehirHaber.com ekibine teşekkür ederek, samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmelerin her iki taraf için de faydalı olduğunu belirtti.

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’tan CHP’li Belediyelere Eleştiri AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak’tan CHP’li Belediyelere Eleştiri