Eskişehir yolundaki bir restoranda çıkan dev yılan korku yarattı. Yaklaşık 2 metre olduğu tespit edilen yılan büyük bir paniğe neden oldu.

Eskişehir Kütahya karayolu üzerindeki bir restoranın tuvaletinde yaklaşık 2 metrelik bir yılan bulundu. Zehirsiz olduğu belirlenen yılan, ekipler tarafından doğaya salındı.

Eskişehir Valiliği Himayesinde 2 Yeni Okul Eğitime Başladı!
Eskişehir Valiliği Himayesinde 2 Yeni Okul Eğitime Başladı!
İçeriği Görüntüle

Tuvaletteki Yılan Panik Yarattı

Kütahya’da bir restoranın tuvaletinde görülen yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılan paniğe neden oldu. Olay, Kütahya-Eskişehir karayolu üzerindeki bir dinlenme tesisinde meydana geldi.

Restoran çalışanlarının ihbarı üzerine Kütahya Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü (DKMP) ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler tarafından yapılan incelemede, tuvalete giren yılanın halk arasında "bozyörük" olarak bilinen ve zehirsiz olan Hazer türü olduğu belirlendi.

Yılan Doğaya Bırakıldı

Yılan Tekrar Doğaya Bırakıldı

Yılan, DKMP görevlileri tarafından dikkatli bir şekilde yakalanarak uygun koşullarda doğaya geri salındı. Olay sonrası herhangi bir yaralanma yaşanmazken, restoran müşterileri ve çalışanlar kısa süreli panik yaşadı.

Yetkililer, yılanın sıcak hava nedeniyle yerleşim yerlerine yaklaşmış olabileceğini belirterek, benzer durumlarda vatandaşların paniğe kapılmadan yetkililere haber vermesini istedi.