Eskişehir'de İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince mayıs ayında yürütülen çalışmalar kapsamında çeşitli suçlardan aranan 452 kişi yakalandı. Operasyonlar kent genelinde 1.074 uygulama noktasında gerçekleştirildi.

Binlerce personel görev aldı

Eskişehir Valiliği tarafından paylaşılan verilere göre, 1-31 Mayıs 2026 tarihleri arasında aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalar il genelinde sürdürüldü. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen faaliyetlerde toplam 3 bin 233 personel görev yaptı.

Mayıs Ayı Aranan Şahıslara Yönelik Denetimler

Çeşitli suçlardan aranan 280 kişi yakalandı

Kent genelinde oluşturulan 1.074 uygulama noktasında gerçekleştirilen denetim ve kontrollerde çeşitli suçlardan aranan 280 kişi yakalandı. Çalışmalar kapsamında toplam yakalanan aranan şahıs sayısının ise 452 olduğu bildirildi.

2 Haziran Eskişehir Elektrik Kesintisi 3 İlçede Başlıyor!
2 Haziran Eskişehir Elektrik Kesintisi 3 İlçede Başlıyor!
İçeriği Görüntüle

10 Yıl ve Üzeri Aranan 9 Şahıs Yakalandı

Açıklanan verilere göre yakalanan şahıslar arasında uzun süredir aranan kişiler de yer aldı. Çalışmalarda 5 yıla kadar aranması bulunan 134 kişi, 5 ila 10 yıl arasında aranması bulunan 29 kişi ve 10 yıl ve üzeri süredir aranan 9 kişi yakalandı.

Eskişehir'de emniyet ve jandarma ekiplerinin aranan şahıslara yönelik çalışmalarının sürdüğü belirtildi.