Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, 1896 yılında eğitim öğretime başlayan Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrenciler ve öğretmenlerle bir araya geldi.

Eskişehir’de Gazi ve Aileleri Kültür Gezisinde Buluştu!
Eskişehir’de Gazi ve Aileleri Kültür Gezisinde Buluştu!
İçeriği Görüntüle

Şehrin En Eski Okullarından Biri

Eskişehir İl Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın, 1896 yılında eğitim öğretime başlayan ve kentin en eski eğitim kurumları arasında yer alan Cumhuriyet İlkokulu’nu ziyaret etti. Tarihi yapısıyla dikkat çeken okul, 129 yıldır kesintisiz şekilde eğitim vermeyi sürdürüyor.

Ziyareti kapsamında sınıfları gezen Aydın, öğrencilerin derslerine misafir oldu. Öğrencilerle sohbet eden Aydın, onların sorularını yanıtladı ve eğitimle ilgili düşüncelerini ile hedeflerini dinledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Aydın!In Okul Ziyaretinden Kareler

Öğretmenlerle Değerlendirme Toplantısı

İl Müdürü Aydın, öğretmenler odasında okul öğretmenleriyle de bir araya geldi. Okulun genel durumu, yürütülen eğitim süreçleri ve ihtiyaçlara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Aydın, özverili çalışmaları nedeniyle öğretmenlere teşekkür etti.